Haberler

Son dakika haberi: Koronavirüse yakalanan başhekim: Sevdiklerimizden uzak duralım ki bizimle kalsınlar

Güncelleme:

Son dakika gündem haberi: ESKİŞEHİR Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Karagülle, Covid-19 testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurarak, maske ve sosyal mesafe uyarısında bulundu.

ESKİŞEHİR Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Karagülle, Covid-19 testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurarak, maske ve sosyal mesafe uyarısında bulundu. Karagülle, "Tüm sevdiklerimizle kucaklaşacağımız günlere kadar sevdiklerimizden uzak duralım ki sevdiklerimiz bizimle kalsın" dedi.

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Karagülle'ye yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Test sonucunu sosyal medya hesaplarından paylaşan Karagülle, hastanede yatarak, tedavi göreceğini açıkladı. Virüsten ve hastalıktan korunmanın en güçlü yönteminin tedbirlere uymaktan geçtiğini belirten Karagülle, "Bugün yapılan Covid-19 testim pozitif çıkmış olup tedavim Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde yatarak devam edecektir. Virüsten ve hastalıktan korunmanın en güçlü yöntemin  tedbirlere uymak olduğunu unutmayalım. Dostlarımdan tek dileğim dua ve tedbirlere uymaktır. Lütfen maske, mesafe kuralına riayet edelim. Zorunlu olmadıkça izole yaşamaya çalışalım. Toplu organizasyonlardan kaçınalım. Zorunlu olmadıkça evimizden çıkmayalım. Karşılıklı çay içmeyi, neşeli yemekler yemeyi hastalığın sonunu gördüğümüzü günlere bırakalım. Sevdiklerimizi üzmek ya da üzülmek istemiyorsak kurallara maksimum uyum gösterelim. Güzel günlere kadar tüm güzellikleri kendi içimizde yaşayalım. Tüm sevdiklerimizle kucaklaşacağımız günlere kadar sevdiklerimizden uzak duralım ki sevdiklerimiz bizimle kalsın. Güzel ve güneşli günler yakın. Bu hastalığa karşı en güçlü korunma yönteminin tedbirlere uymak olduğunu unutmayalım" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunus Emre Devlet Hastanesi Koronavirüs Eskişehir Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title