Haberler

Kocasından öldüresiye dayak yiyen kadını polis kurtardı

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesindeki evde eşini öldüresiye döven koca, komşuların şikayeti üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine kapıyı açmadı. Polis ekipleri eve balkondan girerek cani kocayı etkisiz hale getirdi. Polis tarafından kurtarılma anlarının ise cep telefonuyla çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

Salı günü 22.00 sıralarında Güllerpınarı Mahallesi'nde Kerim Kaptanlar Sokak üzerindeki bir apartman dairesinde meydana gelen olayda, Halime O. ve eşi Recep O. yaşadığı evden kavga sesleri gelmesi üzerine komşuları durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda polis sevk edildi. Polis çığlık seslerinin geldiği evin kapısı çaldı ancak açan olmadı.

POLİSLER BALKONDAN İÇERİ GİRDİ

Kavga seslerinin devam etmesi üzerine savcılıktan izin alınan ardından ekipler, 1'inci kattaki evin balkon içeri girdi. Polis Halime O.'yu öldüresiye dayak yemiş halde çaresiz şekilde bulurken, öfkeli kocayı ise etkisiz hale getirdi. Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı darbelerle kanlar içerisinde kalan Halime O. sağlık ekipleri tarafından ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Kocasından öldüresiye dayak yiyen kadını polis kurtardı

CANİ KOCA POLİSE DİRENEREK TEHDİTLER SAVURDU

Recep O. gözaltına polis tarafından gözaltına alınacağı sırada direnmeye devam ederek tehditler savurdu. Şüphelinin direnmeye devam etmesi üzerine biber gazı ile müdahale edildi. Polise direnen Recep O. gözaltına alınarak karakola götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Recep O. 'Kasten yaralama ve kişi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocasından öldüresiye dayak yiyen kadını polis kurtardı

DAHA ÖNCE DE DEFALARCA ŞİDDET UYGULAMIŞ

Recep O. daha önce de eşine defalarca şiddet uyguladığı öğrenildi. Talihsiz kadın ise tedavisinin ardından sığınma evine yerleştirildi.

TALİHSİZ KADININ KANLAR İÇİNDE GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Diğer yandan öldüresiye dayak yiyen kadının polis tarafından kurtarılma anlarının ise cep telefonuyla çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde polisin etkisiz hale getirdiği kocanı tehditler savurarak direndiği ve talihsiz kadının kanlar içinde çaresizce beklediği anlar yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Alanya Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (50)

doğubayzıtlı:

bu işte bişi var durup dururken niye dövsünki ?

12
118
yanıtYanıtla
iyi güzel de:

bazen sebebi olmuyor şiddetin. erkeklere de saldırır aynı saldırgan. yarı hasta . tam olsa belki saldırmaz. en kötüsü yarım akıl

yanıt0
yanıt0
trık:

doğulu sizde merhamet yokmu izlememdinmi adamın hareketlerini

yanıt0
yanıt0
ZALİMLER İÇİN CEHENNEM YETER:

Önce bir insan sonrada bir erkek olarak diyorumki bu kadını bu hale getireni Allah ''''KAHHAR'''' ismiyle kahru perişan eylesin demekki ne vijdan ne merhamet nede insanlığı olmayan bir hayvan bu kadına bu acıyı yaşattı içim yanıyor gerçekten çok canım yanıyor o kadın bir anne baba kuzusu senin hiçmi Allah''dan korkun yok ?Allah yarine bırakır ama yanına bırakmaz, İnşallah ölmezsin ama ölene dek sürünerek yataklara mahküm olarak ve çekerek yaşarsın.

60
2
yanıtYanıtla
Hasan571:

İyiki polislerimiz var Allah CC yardımcıları olsun inşaallah bu adam hak ettiği cezayı hiç unutmayacak şekilde alır

54
7
yanıtYanıtla
ADİL:

O adam mahkemede bir takım elbise giyer. Beni tahrik etti der. Hakim salıverir. Ertesi gün karısını öldürmekten tekrar tutuklanır.

yanıt0
yanıt0
gari bi dümen çevirmiştir:

kendini dövdürerek muradına ermiş işte ; gelsin başka erkekler vur patlasın çal oynasın düttürü dünya ideolojisi

4
32
yanıtYanıtla
.:

Biran önce psikolojik tedavi görmeniz gerek. Kadınlar bazı erkekler gibi sürekli yeni biri düşünmez huzur ister, güven ister. Kişi kendinden bilirmiş herkesi sizin bu durumda yapmayı planladığınızı bir kadın yapmaz. Zamanı gelince düzgün bir aile kurmak için düzgün bir insan oğluyla tekrar evlenmesi de normaldir. Namus timsali kesilen sizlerin veda hutbesinde kadınlar Allahın size emanetidir lafını unutması emanete bu kadar hıyanet etmesi çok acı verici. Umulur ki tövbe edip hidayete erersiniz.

yanıt4
yanıt0
Tartar:

Kendi ailende bu dediğin zihniyette kadınlar varmı bilemeyiz ama hiç bir canlı kendini döven birinin yanında durmaz.

yanıt7
yanıt1
Serhann:

Sen ne çesit bir ruh hastasi isen artik..Kadinin o halini görüp Allah tan da mi korkmuyorsun?

yanıt3
yanıt1
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title