Haberler

Kapı eşiğindeki kadını av tüfeğiyle öldürdü, "Hırsız sandım" dedi

Güncelleme:

Tekirdağ'da yalnız yaşayan 72 yaşındaki Ertuğrul Öncer, hırsız sandığını iddia ettiği 35 yaşındaki Hanife Kaynar'ı av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Kadın hayatını kaybederken yaşlı adam tutuklandı.

Olay, dün saat 23.15 sıralarında merkez Süleymanpaşa ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi'nde meydana geldi. Yalnız yaşayan Ertuğrul Öncer, iddiaya göre evine bir kişinin girmeye çalıştığını fark etti. Bunun üzerine av tüfeğini alan Öncer, beklediği sırada kapının eşiğinde birinin olduğunu gördü. Öncer, av tüfeğiyle bu kişiye ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği kadın, kanlar içinde yere yığılırken, silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

ELİ TÜFEKLİ ADAM JANDARMA EKİPLERİNİ EVE ALMAK İSTEMEDİ

Gelen jandarma ekiplerinin evine girmesine izin vermeyen Ertuğrul Öncer'i ikna etmek için çalışma başlatıldı. Kısa sürede ikna edilen Öncer, tüfeği pencereden attıktan sonra ekipler eve girdi. Jandarma ekiplerince yapılan kontrolde kadının, Hanife Kaynar olduğu tespit edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Kaynar, hastaneye kaldırıldı. Tedaviyi alınan Kaynar, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

"HIRSIZ SANDIM"

Jandarma ekiplerince gözaltına alınan Ertuğrul Öncer'in ifadesinde, "Evime girmeye çalışıyordu, hırsız sandım o yüzden ateş açtım" dediği öğrenildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Öncer, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kapı eşiğindeki kadını av tüfeğiyle öldürdü, 'Hırsız sandım' dedi

Kapı eşiğindeki kadını av tüfeğiyle öldürdü, 'Hırsız sandım' dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Kaynar Haberler

Bakmadan Geçme

Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi? Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma!
500

Yorumlar (27)

dürbünlü:

layik sistemin yol açtığı sorunlar. . . .

9
10
yanıtYanıtla
Ankara:

Sen tam bir gerizekalısın

yanıt0
yanıt0
Ebru:

Heryer hoca dolsun kızlarinizi emanet edersiniz.layik sistemde bu kadar imam hatibi işi ne.

yanıt0
yanıt0
mkemal:

cek git arabisan seni tutan yok orada seriatin babasi var

yanıt17
yanıt9
Eleman:

Layik ulkelerde vatandaslarda silah yok ve inan bana bukadar cahilde yok. Orda boyle sorunlar hic ama hic YOK

yanıt0
yanıt0
Hodrik seni!:

Layik sistem ne demek?Once Turkceyi ogren, saldirmaya calistigin sisteme Laiklik denir, okur-yazarligi yok Ataturk un ilkelerine saldiriyor.

yanıt0
yanıt0
AKM:

Önce sen Türkçe yazmayı öğren sonra sistemi eleştir dürbünlü keko.

yanıt0
yanıt0
vatandas:

kadin neden kapiya dayanmis

11
1
yanıtYanıtla
Gİhn:

Bu olay amerikada yaşansaydı bahçene giren adamı uyardın çıkmadımı bas tetiğe çünkü senin özel alanını işgal ediyor ama ülkemizde hırsız bile girse arka kapıdan salınıyor sende kaptırdğınla kalıyorsun düzgün bir adalet sistemi olmayan ülkelerde insanlar kendi adalet sistemini uygulamaya başlarlar

7
3
yanıtYanıtla
ahmet:

idam cezası olsa bunun gibi manyaklar ellerine kuş lastiği dahi almaz. ar

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title