Haberler

Böyle hırsızlık görülmedi! Ünlü dizi oyuncularının cevizlerini bile çalmış

Güncelleme:

Denizli İl Jandarma Komutanlığı'nın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi, son yılların en büyük hırsızlık operasyonlarından birini gerçekleştirdi. Operasyonda bir evde, güvenlik kamerasından kazana, halıdan çapa makinesine, buğdaydan cevize kadar toplam iki kamyonet dolusu eşya ele geçilirken 1 kişi gözaltına alındı. Evde ele geçirilen 300 kg cevizin ve bir televizyonun, dizilerde rol alan oyuncu Mustafa ve Uğur Yıldıran kardeşlere ait olduğu tespit edildi.

Denizli'de Jandarma Suç Araştırma Timi ( Jasat ) tarafından, son 3 yılda yaşanan faili meçhul hırsızlık olaylarını aydınlatmak için bir süre önce çalışma başlatıldı. JASAT ekibi, Denizli merkez ve ilçelerinde meydana gelen hırsızlık olaylarına karışan kişileri tespit etmek için 280 ayrı güvenlik kamera kaydını inceledi. Bir işyerinin güvenlik kamerası kaydında çaldığı oyuncak ayıyla birlikte görüntülenen kişinin hırsızlık olaylarına karışan, 52 yaşındaki şüpheli Hilmi K. olduğu belirlendi.

EVİNDEN 2 KAMYONET ÇALINTI EŞYA ÇIKTI

JASAT ekibi, bu sabah Hilmi K.'nin Merkezefendi ilçesi, İlbade Mahallesi'ndeki evine operasyon düzenledi. Kaya, gözaltına alınırken, evde yapılan aramada bodrum ve çatı katındaki çalıntı eşyalar jandarma ekipleri bile şaşırttı. Evdeki çalıntı olduğu belirlenen oyuncak ayı, güvenlik kamerası, televizyon, çapa makinesi, kürek, kazma, balta, çeşitli ev aletleri, halı, tüp, akü, ocak, soba, çim biçme makinesi, dron, motorlu testere gibi eşyalar ile, buğday ceviz gibi gıda malzemeleri, jandarmalar tarafından tek tek taşınıp 2 ayrı kamyonete, yüklendi.

HIRSIZ, HIRSIZLIK OLAYLARINA KARŞI KAMERA TAKTIRMIŞ

Şüpheli Hilmi K.'nin çalıntı eşyaları evine kurduğu vinçle çatı katına çıkardığı belirlendi. Ayrıca Hilmi K.'nin ailesiyle yaşadığı 3 katlı apartmanı hırsızlık olaylarına karşı, giriş ve çevresine taktırdığı güvenlik kameraları ile korumaya çalıştığı belirlendi.

ÇALINTI CEVİZ VE TELEVİZYON, DİZİ OYUNCULARININ ÇIKTI

Çalıntı eşyalar arasında bulunan 300 kilogram cevizin ve bir televizyonun, dizilerde rol alan oyuncu Mustafa ve Uğur Yıldıran kardeşlere ait olduğu tespit edildi.

Böyle hırsızlık görülmedi! Ünlü oyuncuların cevizlerini bile çalmışUğur ve Mustafa Yıldıran

BORCUM OLDUĞU İÇİN ÇALMIŞ

Hırsızlık suçundan 6 ayrı suç kaydı bulunan Hilmi K., jandarmadaki ifadesinde, hırsızlıkları yüklü miktardaki borcunu ödemek için yaptığını belirtip, "Çaldığım eşyaların bir bölümünü satıp, borcumu ödedim" dedi. Hilmi K.'nin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

MAĞDURLAR ÇALINAN EŞYALARINI TUTANAKLA JANDARMADAN TESLİM ALDI

Şüpheli Hilmi K.'nin evinde ele geçirilen çalıntı eşyalar iki kamyonetle Honaz İlçe Jandarma Komutanlığına getirildi. Mağdur vatandaşlar da jandarmaya gelerek çalınan eşyalarını teşhis edip, tutanakla teslim aldı. Mağdurlardan Feriş Ağırcan, "3 ay önce bahçemden kazanlarım çalındı. Jandarma yakalamış, teslim almaya geldik. JASAT ekiplerine teşekkür ederiz" dedi.

Çalıntı eşyaları görünce şaşırdığını belirten Ömer Çapar, "Benim de çapa makinem çalınmıştı. Jandarma operasyon yaparak şüpheliyi yakalamış ve çalınan eşyalarımızı bulmuş" dedi. Tuncay Tufan ise, "Kaynak makinem, televizyon, koltuk ve spiral makinem çalındı. Jandarmaya teşekkür ederiz. Hepsini bulmuşlar" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma JASAT Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title