Haberler

Korku dolu anlar kamerada! Pencereye tırmanırken 7'nci kattan düşüp öldü

Güncelleme:

İstanbul Beyoğlu''nda 7 katlı bir binada tırmanarak yan pencereye geçmeye çalışan yabancı uyruklu bir kişi düşerek hayatını kaybetti.

Beyoğlu'nda otelde kalan bir Amerikan vatandaşı, camdan cama geçmeye 7'nci kattan düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre olay Beyoğlu Hacımimi Mahallesi Karabaş Caddesi'ndeki bir otelde yaşandı. Görgü şahitlerinin ifadesine göre otel önünde birileri ile tartışan Amerikan vatandaşı şahıs daha sonra odasına çıktı. Yaşanan tartışma burada da devam etti.

7. KATTAN AŞAĞI DÜŞTÜ

Bir süre sonra cama çıkan Amerikalı şahıs, İngilizce yardım çığlıkları attı. Camdan bir diğerine geçmeye çalışan şahıs, dengesini kaybederek 7. kattan aşağı düştü.

CEP TELEFONU O ANLARI KAYDETTİ

O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Polisin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Beyoğlu 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
500

Yorumlar (35)

IHTIYAR:

ECNEBİLERE HEÇ ÜZÜLMEM LOO, ÇÜNKİ HAKİKAT İSLAMDIR LAA

7
44
yanıtYanıtla
Olurmu Öyle Şey:

Maksat islama zarar vermek mi?

yanıt2
yanıt3
Muhuttin:

Senin Allah’ın dinin yok

yanıt2
yanıt2
Turk 182:

Cok alakasiz bir yorum,farkli bir maksat varmis gibi,bir musluman her kim olursa olsun baskasinin kotulugunu sebepsiz yere istemez,bilemeyiz Amerikali demis belki adam gayri muslum degildi

yanıt7
yanıt0
emotion:

Ölen bir insanın arkasından konuşup insanlık dışı yorum yapan birisi müslüman olamaz olsa olsa terörist olur. Cani yobaz

yanıt1
yanıt3
123:

Ihtiyar bunak senin dinle bi alakan olduğunu sanmıyorum. Böyle yorumları birilerinin dine karşı ön yargısı oluşsun yada dinden nefret etsin diye bilinçli yazıyorsunuz. Müslümansan eğer Hz. Muhammedin ölen bir yahudinin cenazesi gecerken ayağa kalktığını bilmen ve ona göre yorum yazman gerektigini bilmen lazım. Yoksa boş yapma. Bak ihtiyarsin bi ayağın cukurda zaten sonra sen de düşersin

yanıt15
yanıt2
RAYITHI:

Keşke bu ülkeyi terk etsen LEE

yanıt1
yanıt0
Abbas yolcu:

Senin gibi yobazlarda camilerde intihar ediyorlar hatta çok seviniyorum bu kadar yobaz olurse belkim ülke olarak kurtuluruz

yanıt1
yanıt0
abdullah:

hakikat islamdadır evet ve sen o hakikati anlamamışsın

yanıt1
yanıt1
İmanına Yazık:

Hakikat kalptedir. Allah bunu en iyi bilen ve görendir.

yanıt2
yanıt0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title