Haberler

Cinayetle suçlanan Ümitcan Uygun'un annesi "Ölümümden Müge Anlı sorumludur" yazılı bir not bırakıp canına kıydı

Güncelleme:

Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli olarak ifadesi alınan Ümitcan Uygun'un annesi ormanlık alanda ölü bulundu. Ölüm haberinin ardından açıklama yapan Ümitcan Uygun ve babası, Gülay Uygun'un "Ölümümden Müge Anlı sorumludur" yazılı bir not bıraktığını söyledi. Söz konusu not incelenmek üzere Adli Tıp'a gönderildi.

Haziran ayında evinde ölü bulunan Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli olarak gösterilen Ümitcan Uygun'un çocuk esirgeme yurtlarında öğretmen olarak çalışan annesi Gülay Uygun, Ankara'nın Keçiören ilçesinde kafasından silahla vurulmuş şekilde ölü olarak bulundu.Eşinin ölümünden sonra açıklama yapan Ümitcan Uygun'un babası, eşinin ölmeden önce "Ölümümden Müge Anlı suçludur" yazılı bir not bıraktığını ileri sürdü.

BAŞINDAN SİLAHLA VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Aleyna Çakır, 3 Haziran tarihinde Keçiören ilçesinde bir evde ölü olarak bulunmuştu. Sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun'un, Çakır'a şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler, bir süre sonra sosyal medyaya sızdı. Bunun üzerine Ümitcan Uygun polis ekiplerince gözaltına alındı. Uygun, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Ümitcan Uygun'un öğretmen olan annesi Gülay Uygun, sabah saatlerinde evden çıktı. Gülay Uygun'dan bir süre haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Polis ve Uygun'un yakınları, kayıp öğretmeni aramaya başladı. Gülay Uygun, yakınları tarafından Keçiören'de her zaman ki gittikleri boş alanda başından silahla vurulmuş şekilde bulundu.

Cinayetle suçlanan Ümitcan Uygun'un annesi intihar etti! Aile, ölümden Müge Anlı'yı sorumlu tuttu

"ÖLÜMDEN MÜGE ANLI VE EKİBİ SUÇLUDUR"

Olay yerine çağrılan polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Uygun'un hayatını kaybettiği tespit edildi. Yapılan ilk incelemede ise Gülay Uygun'un intihar ettiği belirlendi. Uygun'un akrabaları ise olay yerine gelerek ağladı. Bu zamana kadar hiç konuşmadığını belirten Ümit Can Uygun, "Ben şimdiye kadar çıkıp konuşmadım. Benim annem şimdi orada yatıyor. Aleyna'da orada yatıyor. Aleyna'nın anneleri babaları cayır cayır ağlıyorlar. Kendi babası kızına tecavüz eden kansızın biridir. Bakın bunu kimse unutmasın. Kendi babası kızına tecavüz edipte televizyonda bağıran insanlardır. Şimdiye kadar hep sessiz kaldım. Avukatım bana sessiz kalacağız dedi. Ama bu saatten sonra kimse susmayacak. Sizin yüzünüzden dolay benim annem orada yatıyor. Bu ölümden de Müge Anlı ve yanında çalışıp da beni 24 saat arayanlar suçludur. Oğlum buraya bağlan diyenlerdir. Bizzat hepsinden şikayetçiyim" dedi.

Cinayetle suçlanan Ümitcan Uygun'un annesi intihar etti! Aile, ölümden Müge Anlı'yı sorumlu tuttu

"EŞİM MÜGE ANLI'NIN BİR KELİMESİYLE KENDİNİ ÖLDÜRDÜ"

Eşinin mektup bıraktığını belirten Durak Uygun, "Benim eşim Müge Anlı'nın bir kelimesine kendinin öldürdü. Benim eşim yanına yazmış benim ölüm nedenim Müge Anlı'dır demiş. Benim eşim o kadar gururlu ki dayanamadı. Onları Allah'a havale ediyorum" diye konuştu.

Cinayetle suçlanan Ümitcan Uygun'un annesi 'Ölümümden Müge Anlı sorumludur' yazılı bir not bırakıp intihar etti

"BAZI MEDYA MAYMUNLARI BU AİLEYİ YOK ETMEK İÇİN TİYATRO YAPTI"

Olayları çözülecek yerin televizyonlar değil, adliyeler olduğunu ifade eden Avukat Çağatay Cengiz, "Bu açıkça Müge Anlı terörüdür. Müge anlı kendisini başsavcılığın ağır ceza mahkemesinin yerine koyup masum günahsız bir kadını ailesinden almıştır. Ben aileye defalarca hakkınızı adliyelerde arayacağız dememe rağmen bazı medya maymunları bu aileyi yok etmek için çeşitli tiyatroları yapmışlardır. Bu resmen Müge Anlının terörüdür. Bu kanalda ben istediğimi konuştururum istediğimi yaparım diyerek özellikle masum bir kadını attığı iftarıdır. Bana bu sabah mesaj atıp, 'abi benim bir suçum yok, oğlum suçsuz, ben bu iftirayı nasıl kaldıracağım' dedi. Ağlamaklı aradı. Akşamına cansız bedeniyle karşılaştık. Olayları çözülecek yer adliyedir" şeklinde konuştu.

Cinayetle suçlanan Ümitcan Uygun'un annesi intihar etti! Aile, ölümden Müge Anlı'yı sorumlu tuttu

MEKTUP ADLİ TIPA GÖNDERİLDİ

Olay yerinde bulunan ve Öğretmen Gülay Uygun tarafından yazıldığı iddia edilen bir mektupta ise ölümünden Müge Anlı'nın sorumlu tuttuğu öğrenildi. Mektup olay yeri inceleme ekiplerince incelenmek üzere delil torbasına konuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (172)

BARIŞ:

MÜGE ANLININ ARKASINDAYIZ

113
28
yanıtYanıtla
Türk:

Ne arıyonuz arkasında

yanıt0
yanıt7
bizde:

arkasında önünde olmak istiyoruz . şu mügeyi bu kadarda yüceltmeyin

yanıt0
yanıt7
herif:

Hapisten kurtulmak için annesini öldürüp sucu MÜGE ANLIYA ATIYOR YEMEZLER Bu pislikten her şey gelir

114
20
yanıtYanıtla
WOMAN:

Valla bilemedim adam açıklama yaparken sarhoş gibiydi resmen anlamadım yani Müge Anlı kafasına göre iş yapmıyor emniyetle çalışıyor ve kadın kaç yıldır yapıyor bu işi. . Çocuğun ise kızı bayılttıktan sonra videosu bile var. . Müge anlıyı yedirmeyiz

109
16
yanıtYanıtla
MAN:

tamam woman abey tamam sakin olalım

yanıt0
yanıt1
Türk:

Müge anlı denen karı kim ki sorgulama, yargılama yapabiliyor. Bunun gıbı medya maymunlarının oldugu ulkede adaletin oldugunu nasıl savunabilirsin zaten o da yok ya. Müge anlının haddine değil böyle şeyler. İktidara yakın olmayan Bi TV kanalı böyle Bi program yapamaz, yaptırmazlar.

yanıt0
yanıt2
VOLKİ TOLKİ:

M

yanıt0
yanıt0
volki tolki:

Durum kumpas olabilir ama Müge bu kez baltayı taşa vurmuş. . . Bunlar sahipli anlaşılan. . . Şunu unutmayalım ama müge anlının programı hukuksal olarak sakıncalı. . . Ben bu açıdan hep karşıydım. . Vicdanen ise yanındaydım. . Bazen hukuk ve vicdan çakışır. . . Hukukun üstünlüğü mü vicdanın üstünlüğü mü . . . . Hukukun amaç mı araç mı. . . . . . . Sonuçta ülkemizde bir halk jürisi sistemi yok. . . Mahkemeler ve kolluk kuvvetleri sorgulama yapabilir. . Hukuksul delil delil değildir. Deli sorular sorduracak bir vaka. . . . .

yanıt0
yanıt0
Bb:

Türk takma isimle yorum yapan kişi araştırılsın. O pisliklerden biri olduğu kesin aynı dil aynı uslup. Müge anlıyı size yedirmeyiz

yanıt1
yanıt0
Tüm 172 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title