Haberler

Kazdağları'nda yangından kaçan ayı, alevlerle mücadele eden gönüllüye saldırdı

Güncelleme:

Balıkesir'deki Kazdağları'nda etkili olan yangını söndürmek için mücadele eden gönüllüler arasında yer alan Özkan Kaya, alevlerden kaçarken panikleyen ayının saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Kaya'nın tedavisi devam ediyor.

Kazdağları'nda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sırasında talihsiz bir olay yaşandı. Alevlerle mücadele eden eğitimli yangın gönüllüsü Özkan Kaya, ormanlık alanda ayı saldırısına uğradı.

YANGIN VE DUMAN NEDENİYLE PANİKLEDİ

Edremit ilçesi Kazdağı Milli Parkı'nda kırsal Kavurmacılar Mahallesi'nin üst kısmındaki vadide çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına bazı vatandaşlar da gönüllü olarak katıldı. Söndürme çalışmalarına destek vermek için Kazdağı Milli Parkı'na çıkan eğitimli yangın gönüllüsü Özkan Kaya (28), yangın ve duman nedeniyle paniklediği tahmin edilen bir ayının saldırısına uğradı.

Kazdağları'nda yangından kaçan ayı, alevlerle mücadele eden gönüllüye saldırdı

DERİN YARIKLAR VE KIRIKLAR VAR

Kaya'yı, göğüs ve bacak bölgesinden yaralayan ayı daha sonra kaçtı. Durumu fark eden orman işçileri ilk yardım ekiplerini aradı. Orman işçileri ambulansın geldiği noktaya kadar Özkan Kaya'yı taşıdı. Ambulansla Edremit Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedaviye alınan Kaya'nın vücudunda derin yarıklar ve kırıklar olduğu ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Kaz Dağı Edremit Haberler

500

Yorumlar (2)

Sinan Yılmaz :

Gülücük emojisi de nedir. Bundan eğlenenler var mı. Çok geçmiş olsun

0
0
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

SİNAN YILMAZ O gülenler Osman Çelebi

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title