Haberler

Tuvaletini yapmak için girdiği mezarlıkta ölü bulundu

Güncelleme:

İzmit Tavşantepe Mahallesi Tavşantepe Mezarlığı içerisinde sabah saatlerinde, bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptıkları incelemede, yerde yatan kişinin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Polis ekiplerinin cansız beden üzerinde yaptığı kimlik kontrollerinde, ölen kişinin İbrahim Saçan olduğu belirlendi.

Tuvaletini yapmak için girdiği mezarlıkta ölü bulundu

DÜŞÜP ÖLDÜĞÜ DÜŞÜNÜLÜYOR

İddiaya göre psikolojik sorunları olduğu öğrenilen İbrahim Saçan'ın tuvaletini yapmak için mezarlığa girdiği, bu sırada yere düşerek bir daha kalkamadığı belirtildi. Vücudunda herhangi bir yara olmayan Saçan'ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için ambulansla Asri Mezarlık morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (44)

TEKSAS:

Doğrusunu ALLAH bilir. Kasıtlı gitmişse şehit mezarlığına tabiiki Melekler öldürdü.Ama psikolojik problemleri olduğu da söyleniyor ...

9
20
yanıtYanıtla
arıza:

Yok yaaa kelekler öldürmüş olmasın zavallıyı?melekler ne zamandan beri birilerini öldürüyor?

yanıt3
yanıt2
mert:

arızalı azrail melek değil mi

yanıt2
yanıt4
Asil:

Melekler öldürdü diyorsan senin de psikolojin pek sağlam değil haberin olsun :)

yanıt1
yanıt0
atarabası osman:

çarpılmıştır abi, yatmaya gitmiştir yoksa yola da işerdi abi, insanlar işsiz evsiz parasız kaldı abi, parasızlık aileleri de yıkıyo abi, nasıl büyük bi sınav bilmiyorum abi

12
11
yanıtYanıtla
gresty:

yanında kimse yokmuş ki nereden anladılır tuvalet için girdiğini. . öyle olsa zaten yolun bi tarafınında ormanlık ağaçlık görünüyor oraya yapardı. . demir korkuluklardan atlamaya ne gerek var. . . zorlanmadan kolay yolunu seçmek varken. . düşündürücü geldi bana. . . tabikide mezarlığa tuvalet yapılmaz. . gerçekten bu amaçla girmeye kalktıysa ruhlarada saygı canım. . .

15
2
yanıtYanıtla
m.:

mezarlığa tuvaletini yapmaya çalıştı çarpıldı adam.

13
2
yanıtYanıtla
ozi:

ahahahahahahhahaa

yanıt2
yanıt4
YOLCU:

ÇARPILMIŞ MI :)

9
5
yanıtYanıtla
Nokta:

Mezarlığa isersen öyle çarpılırsın işte

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title