Haberler

Görüntü İstanbul'dan! Pandemi hastanesinin önünde Covid-19 test kuyruğu

Güncelleme:

Son dönemlerde vaka sayılarındaki artış pandemi hastanelerinin önündeki yoğunluğu da beraberinde getirdi. İstanbul Yeşiköy'de hizmet veren Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesinin önündeki uzun kuyruk kameralar tarafından görüntülendi.

Türkiye'de son günlerde artan Covid-19 vakalarının en net görüntüsü İstanbul Yeşiköy'de yapımı tamamlanan ve açılan Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesinde çekildi. Hastane önünde test yaptırmak için bekleyen vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu görüldü.

VAKA SAYILARINDAKİ ARTIŞ PANİĞE NEDEN OLDU

Koronavirüs salgınında vaka sayısındaki artış devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 1000'in altında olan vaka sayısı bayram tatili ve sonrasında tekrar 1000'in üzerine çıkmış durumda. Yaşanan bu artış hastanelerde bulunan yoğunluğu da her geçen gün arttırmaya devam ediyor.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Covid-19 vakalarının en net görüntüsü İstanbul Yeşiköy'de yapımı tamamlanan ve açılan Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesinde çekildi. Hastane önünde test yaptırmak için bekleyen vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu görüldü.

ÜÇ AYRI KAPI OLUŞTURULDU

Koronavirüs testi yaptırmak isteyen vatandaşlar için neden test yaptırmak istediğine göre 3 ayrı kapı oluşturulmuş durumda. Hastanede yurt içinde yaşayan vatandaşlar ayrı bölümde, yurt dışına gitmek isteyen vatandaşlar ise ayrı bölümde test yaptırıyor. Sonuç almak isteyen vatandaşlar ise ayrı bir bölümde bekliyorlar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Yeşilköy İstanbul Türkiye Haberler

500

Yorumlar (6)

Nuri Alco:

Kuyrukta bulasmas, biraz daha üst üste ilerleyin, saflar bos kalmasin

3
0
yanıtYanıtla
CORONA:

Akıyo bu akşam maşallah (!)

3
0
yanıtYanıtla
beberuhi:

bu kuyruktakilerin alayı moda etiler nişantaşı sahillerinde vur patlasın çal oynasın tipler kurallara uyun maske takın dedikçe SEN BENİM ÖZGÜRLÜME KARIŞAMAZSIN diyen chp li tipler birer birer düşüyorlar testin peşine

1
0
yanıtYanıtla
TOPRAK:

Hastane teknik ve mimari olarak on numara ama sistem ve personel çok pasif evet işleri zor ama sıra için bir kalem bir kağıt elden ele dolaşırsa herkes pozitif olarak ordan ayrılır.

1
0
yanıtYanıtla
Baltazar:

Ula BEBERUHİ bunu da CHP ye bağladınya helaal olsun.Biraz Karnım ağrıyor sorumlusu CHP olabilir mi?Uuuuhahahaaaaa

0
0
yanıtYanıtla
Gerçekler:

Luppocu dayıyla dalga gecenler, tatilde önlemsiz gezdi. Tatil bölgesindeki luppocu tatilciler bunlar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title