Haberler

Kaplumbağayı ezmemek için frene basıp takla atan motosikletli, hayatını kaybetti

Güncelleme:

Osmaniye'de motosiklet ile otoyolda seyir halindeyken önüne çıkan kaplumbağayı ezmemek için frene basıp takla atarak kaza yapan 16 yaşındaki genç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

BARİYERLERE ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre kaza, Osmaniye güney çevre yolunda Kurban Bayramı arefesinde meydana geldi. Otoyolda kendi kullandığı motosiklet ile ilerleyen 16 yaşındaki Alihan Göknar'ın önüne kaplumbağa çıkınca, motosikletli genç, kaplumbağayı ezmemek için frene basıp takla atarak bariyerlere çarptı.

40 GÜN SÜREN YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Kaza sonrası olay yerine çağrılan ambulans ile ağır yaralı olarak Osmaniye'deki bir hastaneye kaldırılan Alihan Göknar, yaklaşık 40 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Hayatını kaybeden gencin cenazesi Osmaniye'de toprağa verildi.

Kaplumbağayı ezmemek için frene basıp takla atan motosikletli, hayatını kaybettiAlihan Göknar

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Osmaniye Haberler

Bakmadan Geçme

Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (8)

Leyla:

Mekânın cennet olsun...

6
4
yanıtYanıtla
Kanun:

Bu merhametin seni Cennet''e götürür. Yerin Cennet olsun, ey merhametli insan !

4
1
yanıtYanıtla
üzgünüm:

umarım cennete gidersin güzel kalpli çocuk. . . bir cennet hakkım olsaydı onu sana armağan etmek isterdim. .

1
0
yanıtYanıtla
Şıpıdık:

Kaplumbağanın durumu iyi mi ?

0
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

Senible aynı havayı soludugum için utanıyorum, Allahın belası mahluk..ŞIPIDIK

yanıt1
yanıt0
Ali:

Allah sana da aynı acıyı yaşatsın diyecem ama belki çevrende senden iyi insanlar vardır. Bedduam onlar üzerinden tutar diye korkuyorum.

yanıt1
yanıt0
ercan:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
Tnt:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title