Haberler

Korsan taşımacılık yapan sürücü yakalanınca polise tehditler savurdu

Güncelleme:

İstanbul Esenyurt'ta korsan taşımacılık yaptığı belirlenen minibüs sürücüsü yakalanınca polisi, "En son birinizi öldüreceğim" diyerek tehdit etti.

Esenyurt'ta korsan taşımacılık yaptığı belirlenen M.Y'yi polis takipe aldı. Polisin "dur" ihtarına uymayan sürücü kaçmaya çalıştı. Bir süre sonra durdurulan sürücü araçtan indirildi. M.Y. korsan taşımacılık yaptığı araçtan tekstil atölyesi çalışanlarını indirdikten sonra polise tehdit ve hakaretler savurdu. M.Y. üzerine yürüdüğü trafik polisine, "Benim 2 aracımı takip ediyorsunuz", "En son birinizi öldüreceğim ben" dedi.

ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN SABIKALI

Takviye ekiplerin gelmesiyle gözaltına alınan 32 yaşındaki M.Y. polis merkezine götürüldü. M.Y'nin cinsel istismarın da aralarında bulunduğu suçlardan sabıkasının olduğu belirlendi.

5 BİN LİRA CEZA KESİLDİ

Korsan taşımacılıktan 5 bin lira ceza kesilen M.Y.nin aracı da 60 gün trafikten men edildi. Şüpheli, polise direnme, görevi yaptırmama ve tehdit suçlarından da işlem yapılarak adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt Haberler

500

Yorumlar (4)

serpil:

şimdi sövücem olmayacak. . . haddini bil. . kimi vuruyorsun. . . abi buna bi ton sopa atacaksın. . . ama yok demokrasi ve insan hakkı var bu ülkede. . . . . hiç bir ülkede olmadığı kadar. . amerika da ya da avrupa da böyle davran bakalım polise ne yapıyorlar adamı. . . . . .

2
11
yanıtYanıtla
esr:

polis devlettir. devlete kafa tutan herkes cezayı hak eder

7
0
yanıtYanıtla
bir tane değil ki:

yabancıların istanbul gruplarında yüzlerce korsan taksi ilanı var birisi adam olsada şu gruplara üye olup haber yapsa

2
4
yanıtYanıtla
ali:

Boyle insanlari neden sokaga saliyor devlet, bu adam ya bir psikiyatri klinigine yatirilmali ya da icerde tutulmali.

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title