Haberler

Son dakika haber... Ege Bagatur ölümünün 30. yılında anıldı

Güncelleme:

Son dakika haberler... Adana Belediye Başkanlığı yaptığı dönemdeki çalışmalarıyla "efsane belediye başkanı" olarak hatırlanan Ege Bagatur ölümünün 30. yılında kabri başında anıldı.

Adana Belediye Başkanlığı yaptığı dönemdeki çalışmalarıyla "efsane belediye başkanı" olarak hatırlanan Ege Bagatur ölümünün 30. yılında kabri başında anıldı.

Buruk mezarlığındaki anma etkinliği, pandemi nedeniyle ailenin isteğiyle sınırlı sayıda katılımcıyla gerçekleştirildi. Anma etkinliğine Ege Bagatur'un eşi Yıldız Bagatur, çocukları Artuk ve Çağrı Bagatur ile torunları katıldı.

Etkinlikte Ege Bagatur'un mezarına çiçek bırakıldı ve dualar edildi. Yıldız Bagatur, pandemi nedeniyle anma etkinliğine katılamayıp, arayan veya mesaj gönderen herkese teşekkür etti.

Anma etkinliği Yıldız Bagatur'un dua okumasının ardından sona erdi.

1973-77 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Ege Bagatur, 16 Kasım 1990 tarihinde vefat etmişti. Bagatur, belediye başkanlığı görevinde iken, yardımcısı Ahmet Albay'la birlikte silahlı saldırıya uğramış ve yaralanmıştı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Belediye Başkanlığı Ege Bagatur Yaşam Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title