Haberler

Almanya'dan tatil için Kuşadası'na gelen gurbetçi vatandaş, kalbinden bıçaklandı

Güncelleme:

Almanya'dan tatil için Aydın'ın Kuşadası ilçesinde gelen gurbetçi Olcay Savandıra, tartıştığı kişi tarafından kalbinden bıçaklandı. Hastanede tedavi altına alınan gurbetçi vatandaşın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Aydın'ın Kuşadası ilçesine, tatil için Almanya'dan gelen gurbetçi Olcay Savandıra, tartıştığı M.C.T. tarafından kalbinden bıçaklandı. Savandıra, tedavi altına alınırken, kaçan şüpheli yakalandı.

Olay, Türkmen Mahallesi Ülgen Sokak üzerinde, saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Almanya'dan tatil için Kuşadası'na gelen gurbetçi Olcay Savandıra, sahile doğru yürüdüğü İsmet İnönü Bulvarı üzerinde, M.C.T ile çarpıştı. İkili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. M.C.T., kavga sırasında cebinden çıkardığı bıçağı, Savandıra'nın kalbine sapladı. Yaralanan Olcay Savandıra, ihbar üzerine gelen ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Almanya'dan tatil için Kuşadası'na gelen gurbetçi vatandaş, kalbinden bıçaklandı

GURBETÇİ VATANDAŞI BIÇAKLAYAN ŞAHIS YAKALANDI

Durumu ağır olan gurbetçi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kardiyoloji Bölümü'ne sevk edildi. Olay yerinden koşarak kaçan M.C.T. ise Türkmen Camii önünde polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan M.C.T.'nin polisteki sorgusu sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kuşadası Almanya Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

Ahmet:

Sahilleri dogulu hanzolar doldurmus gitmeyin ac kalsinlar bicaklanmayin

63
7
yanıtYanıtla
ALİ OSMAN:

SADE SAHİLLER Mİ PARANIN OLDUĞU HER YERDE VAR BU ARİZONA KERTENKELELERİ

yanıt10
yanıt0
Alper:

Dogudan batiya gocenleri tekrar geri geldikleri yerlere gondermek icin hukumet yeni biseyler dusunmeli. . Suriye lileri de emniyet icerisinde ulkelerine geri gondermek gerekir ya da baska bir arap ulkesine. . . . . dogulu cok kotu Turk iyi diye bisey yok iki taraftanda iyi kotu insan cikiyor , ama tum dogu kalkip istanbul a izmir gelir yerlesirse o zaman millette bas git lan der. . uc bes degil ki kafasina esen istanbul a gocuyor, gelip gecekondularda surunuyorlar daha sonra

yanıt1
yanıt0
idris:

gelmesinler kardeşim almancı istemiyoruz. Artis oluyorlar sonra havasını söndürüyorlar.

yanıt0
yanıt1
Gökhan müniroğlu:

Yav arkadaş kavga edin ayrılın. Niye bıçaklıyorsun. Bu nefret, bu kin nedir. Eskiden kavga edilir sonra barışılırdı

15
3
yanıtYanıtla
Gurbetçi:

Dedin gibi bu eskidendi.

yanıt8
yanıt1
BU NE YA:

her olayda bu kekolar var

11
1
yanıtYanıtla
KALAYCI:

Turistik sahil yerleri beldeler bütün pislikler burada kazıkcı resturantlar üçkagıtcı iki yakası bir araya gelmeyen gasonlar lokantalarda yiyecek birtek iyi gıda yok hap yap bereketsiz parayı kap her yer pastanesi lokantası kazık beş para etmez yerler birde böyle kopuk takımı gitmeyin huzurunuzu bozmayın kalın memleketinizde

10
1
yanıtYanıtla
GÖZLEMCİ:

Nasıl koşturuyor aç kekolar çakal gibi öyle

10
1
yanıtYanıtla
KEMANCI:

Turizm yerleri artık kerbela gibi her taraf kalitesiz ve beş para etmez lokanta cafe kazıkcı restorantlarla dolu pazarlama üzerine kurulu tatil yapmak yerine moral bozuk hasta bir ruh yapısı tamamen sağlıgını kaybeden bir birey olarak dönersiniz buralar artık bitik pis bir çöplüge dönmüş yerler

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title