Haberler

Genç kadın, bugün boşandığı eski eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü

Güncelleme:

Balıkesir'de 27 yaşındaki Yonca Tatarka, bugün boşandığı eski eşi 30 yaşındaki Sercan Tatarka tarafından sokak ortasında tabancayla vurularak öldürüldü.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde saat 15.00 sıralarında, Gazicelal Mahallesi Maşat Caddesi'nde Yeşil Cami önünde meydana gelen olayda Yonca Tatarka, eniştesiyle konuştuğu sırada, bugün boşandığı eski eşi Sercan Tatarka ile tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönünce Sercan Tatarka tabancayla Yonca Tatarka'ya 6-7 el ateş etti. Mermilerin isabet ettiği Yonca Tatarka kanlar içinde yere yığılırken Sercan Tatarka tabancayı olay yerinde bırakarak 10 D 7823 plakalı açık kasa kamyonetle uzaklaştı.

KADININ YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Yonca Tatarka'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Acı haberi alan Yonca Tatarka'nın yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi. Emniyete teslim olan Sercan Tatarka'nın işlemleri sürüyor.

Genç kadın, bugün boşandığı eski eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü

BUGÜN ANLAŞMALI OLARAK BOŞANMIŞLAR

Yonca Demir ile katil zanlısı eski eşi Sercan Tatarka'nın bugün anlaşmalı olarak boşandığı ortaya çıktı. Bugün görülen dava sonucu boşanan Demir ile Tatarka'nın 2 çocuğu olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Balıkesir Edremit Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (29)

Cosy:

Kadın aldatsa bile nafaka alıyorken, hertürlü erkek bütün maddi yükün altına giriyorken. ödenemeyen nafaka yüzünden hapse atılıyorken, ve kadınlar erkeklerden bu kanunlarla intikam alıyorken. . Bu cinayetlerin sonu gelmez. .

10
8
yanıtYanıtla
hamza:

akp alarmda merak etmeyin

3
15
yanıtYanıtla
Malmıdır nedir:

Malsın mal anladım

yanıt1
yanıt1
Senay:

Akp kadar basina tas dussun

yanıt5
yanıt4
Kanun:

Erkekler önceden ben ne yaptım diye oturup ailesini çocuklarını düşünüp kendi kendine mukayese ederdi. Şimdi Erkeklere seçim bırakmayan kanunlardan sonra adam oturup düşünmeden beni ne hale getirdin diye gidip öldürüp geçiyor. Kadın cinayetleri kadınlara verilen aşırı tolerans ve seçenekler neticesinde arttı. Asıl sorumlu aile otoritesini Türklerin örf adet ve aile yaşantılarını bozmaya çalışan kişi yada kurumlardır. Kadınlara birsürü hak verip erkekleri yerin dinine sokarsanız olacağı bu. Kanunlar bilerek erkekleri tahrik ediyor. Asıl suçlular bu kanunları çıkaranlardır, kimse kimseyi takmıyor artık vurup geçiyor, olan çocuklara masumlara oluyor.Yıkılmaz Türk aile yapısını Yerle yeksan ettiniz. 1+1=2

11
6
yanıtYanıtla
Serhan:

arkadaşlar boşanmayan bilmez bu olayı anlaşmalı boşanmışlar büyük ihtimalle nafaka bilmem ne birsuru şey istiyorlar adamın birazda evi bilmem neyi varsa hepsini istiyorlar türkiyedki adalet sistemi ortada bayana herzaman hak veriyor erkegi eziyorlar tüm parasını alıyorlar üstüne birde nafakaya baglıyor bayan evlenmiyor dost hayatı yaşıyorki para kesilmesin cok gördüm bu olayları olay boşanma ile alakalı dil piskolojik baskı yapılıyor . . öldürmeye karşıyım bunuda belirteyim. .

9
6
yanıtYanıtla
ADALET:

Bu cani, medeniyetsiz adamlara neden hala idam gelmiyor?

8
6
yanıtYanıtla
realist:

Bu gidisle ölümler daha da artacak. Maalesef hükümet bunau görmezden geliyor. . .

12
2
yanıtYanıtla
Remziye kavrak:

Erkeğin hegemonyasini kabul etmeyen bazı kadınlari, bazı genetiği bozuk zavalli erkekler ölduruyor. Bu çağın kanayan yarası. Yazık o kadınlara ya.

6
8
yanıtYanıtla
Harbi:

Kadınların genetiği çok normal ya. Sizin gibi pis huylu kadınlar yüzünden aile yapısı kalmadı. Ortalığı boş buldun salla bakalım. Senin ağzını yırtan çıkar merak etme.

yanıt8
yanıt10
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title