Haberler

Son dakika haberi... FRANSA'DAN KARDEŞİNİN DÜĞÜNÜ İÇİN GELDİ, AĞABEYİ İLE KAZADA ÖLDÜ

Güncelleme:

Son dakika gündem haberi: AKSARAY'da, ağabeyi Seyit Mutlu (37) ile birlikte kazada yaşamını yitiren Nezir Mutlu'nun (30), en küçük kardeşleri Tahir Mutlu'nun 21 Ağustos'taki düğünü için Fransa'dan geldiği ortaya çıktı.

AKSARAY'da, ağabeyi Seyit Mutlu (37) ile birlikte kazada yaşamını yitiren Nezir Mutlu'nun (30), en küçük kardeşleri Tahir Mutlu'nun 21 Ağustos'taki düğünü için Fransa'dan geldiği ortaya çıktı. İki kardeş, yan yana toprağa verildi.

Kaza, çarşamba günü saat 16.30 sıralarında Aksaray-Gülağaç karayolu Gücünkaya köyü girişinde meydana geldi. Nezir Mutlu yönetimindeki 68 ABR 364 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Fahrettin Bozlak'ın (37) kullandığı 68 ABE 459 plakalı çekiciyle çarpıştı. Kazada her iki araç da hurdaya döndü. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Gelen ekiplerce yapılan incelemede otomobil sürücüsü Nezir Mutlu ve ağabeyi Seyit Mutlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan çekici sürücüsü Bozlak'ın tedavisi sürüyor.

EŞİ 6 AYLIK HAMİLE

Seyit Mutlu ve kardeşi Nezir Mutlu'nun cenazesi dün Uzunkaya köyünün mezarlığında gözyaşlarıyla defnedildi. Kazada ölen Nezir Mutlu'nun 4 kardeş olduğu ve en küçük kardeşi Tahir Mutlu'nun 21 Ağustos'taki düğün için yaşadığı Fransa'dan ailesiyle birlikte memleketine geldiği ortaya çıktı. Fransa'da lokanta işleten 2 çocuk babası Nezir Mutlu'nun eşi Nilgün Mutlu'nun 6 aylık hamile olduğu belirtildi. Kardeşi gibi 2 çocuk babası olan Seyit Mutlu'nun da köyde market işlettiği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aksaray Fransa Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title