Haberler

Beraber kahvaltı yaptığı çifti öldürüp, intihar etti

Güncelleme:

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, birlikte kahvaltı yaptığı çifti evlerinde tabancayla vurarak öldüren adam, olay yerinden bir kilometre uzaklıkta aracıyla üst geçitten uçarak kaza yaptıktan sonra aynı silahla kendisini vurarak intihar etti.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, birlikte kahvaltı yaptığı Cemile (40) ve Hüseyin Kumuz (45) çiftini evlerinde tabancayla vurarak, öldüren Cevat Saydam (59), olay yerinden kaçarak bir kilometre ileride kaza yaptıktan sonra aracında intihar etti.

Olay, saat 09.30 sıralarında, 690 Evler Mahallesi'nde meydana geldi. Cevat Saydam, iddiaya göre, evlerinde birlikte kahvaltı yaptığı Cemile Kumuz ve Hüseyin Kumuz'u bilinmeyen nedenle tabancayla ateş ederek, öldürdü. Ardından evden çıkıp, bindiği aracıyla kaçan Saydam, 1 kilometre sonra üst yoldan alt yola uçtu. Saydam, daha sonra aynı silahla kendisini vurdu.

Beraber kahvaltı yaptığı çifti öldürüp, intihar etti

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTULAMADI

İhbarla gelen sağlık görevlilerince ağır yaralı olarak Alaplı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cevat Saydam, yaşamını yitirdi. Polis ekipleri, Kumuz çiftinin öldürüldüğü evde ve Saydam'ın aracının bulunduğu yerde güvenlik önlemi aldı. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Beraber kahvaltı yaptığı çifti öldürüp, intihar etti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alaplı Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

Ok yay dan çık tı:

Vurdumduymazlar!hemen önlem almazlarsa,bu gidişatın sonu,sosyal patlama olacak! Her haltı bildiğini zannedenler,size sesleniyoruz! Hemen,önlem almalısınız! İçeride bir sosyal patlama olusa,sizi,ne siha kurtarabilir,ne de fırtına topçuğu! Çünkü,en hafif bir sosyal patlama dahi,kasırga etkisi yapar! İnsanlar,birbirlerini öldürüyorlar,intihar ediyorlar,çocuk büyük demeden,her sapkınlığı yapıyorlar! Siz halâ b.ktan meselelerle uğraşıyorsunuz! Siz önlem almazsanız,yüce Âllah.cc.ın bu tür bozuk kavimlere neler yaptığını,herhalde biliyorsunuzdur! Hesabımızı yüce Âllah.cc.a havale edersek,bizi perişan eder! Derhal,ülke olarak kendimizi düzeltmeliyiz! Yoksa,belalar kapımız da!...

14
3
yanıtYanıtla
İlletyus:

Bukadar bilgi birikimin var sana göre tabi sen neden intihar etmiyosun adam vurmuyosun tecavüz etmiyorsun demekki insanın aklı var her sıkılan sıkışan bu yollara başvursa bırak türkiyeyi dünya kaosu yaşar yani anlıcan bu iş üzerinden pirim yapıp siyaset yapma akbaba

yanıt1
yanıt1
Baran:

Sanırım birileri, ülkede olmasını istediği kaosta başarılı oluyor. Bu kaos kimlerin işine yarıyorsa, bilin ki onlar çıkarıyor ya da çıkmasına sebep oluyorlar. Zira bu mesele bi yerde patlar.

6
2
yanıtYanıtla
ARTVİNLİ:

Hayırdır neyin kaosundan bahsediyorsun adam komşusunun 17 yaşında kızına mesaj çekmiş bu işi örtbas edemeyince katliam yapmış geç o işleri halkı aptal yerine koyma

yanıt0
yanıt0
EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAMANİR:

Bir baksana: gökler uyanık, yer uyanıktır;Dünya uyanıkken uyumak, maskaralıktır!Eyvah! Bu zilletlere sensin yine illet. . . Ey derd-i cehalet, sana düşmekte bu millet, Bir hale getirdin ki, ne din kaldı, ne namus!Ey sine-i islam''a çöken kapkara kâbus, Ey hasm-ı hakiki (derçek) , seni öldürmeli evvel:Sensin bize düşmanları üstün çıkartan el!Ey millet uyan! Cehline kurban gidiyorsun!

4
4
yanıtYanıtla
EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAMANİR:

Son ders-i felaket'' ne demektir? Şu demektir:Gelmezse eğer kendine millet, gidecektir!Zira, yeni bir sadmeye (çarpmaya) artık dayanılmaz;Zira, bu sefer uyku ölümdür; uyanılmaz!Coşkun, koca bir sel gibi, daim beşeriyyet, Müstakbele (geleceğe) koşmakta verip seyrine şiddet. Dağlar, uçurumlar, ona yol vermemek ister. . . Lakin o, ne yüksek ne de alçak demez örter!Akvam (kavimler, milletler) o büyük nehre katılmış birer ırmak. . . Elbet katılır. . . Hangisi ister geri kalmak?Bizler ki bu müthiş

2
6
yanıtYanıtla
idil:

ülke resmen mandıra götürün kesin kardeşim mezbahada bu işi çözmenin tek yolu yediden yetmişe herkesin silah alabilmesi ve işledikleri suçdan ceza almamasıyla önlenebilir herkezde silah olursa kimse kimseyi öldüremez.

6
1
yanıtYanıtla
Tvt:

Bu nasıl mantık; herkes silah sahibi olursa kimse kimseyi öldürmez!!!Bu kadar saçma olamazsın! Herkes birbirini öldürsün istyoraun galiba?

yanıt1
yanıt0
EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAMANİR:

Bizler ki bu müthiş, bu muazzam cereyanlaUğraşmaktayız. . . Bak, ne kadar çılgınız anla!Uğraş bakalım, yoksa işin, hey şaşkın!Kurşun gibi sur''atli, denizler gibi taşkınBir çağlayanın menba-i dehhaşına (dehşetli kaynağına) doğruTırmanmaya benzer, yüzerek, başka değil bu!Ey katre-i avare (zavallı damla) , bu cuşun, bu huruşunAhengine uymazsan, emin ol, boğulursun!Yıllarca, asırlarca süren uykudan artık, Silkin de muhitindeki zulmetleri yak, yık!

1
3
yanıtYanıtla
EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAMANİR:

Gel de RAHMET oku!3 kişinin AZILI, AZISIZ katili. Şimdi ALLAH CC. na ne hesap veriyor?Olmaz ya. . . Tabii. . . Biri insan, biri hayvan!Öyleyse cehalet denilen yüz karasındanKurtulmaya azmetmeli baştanbaşa millet. Kâfi değil mi, yoksa bu son ders-i felaket?Son ders-i felaket neye mal oldu? Düşünsen:Beynin eriyip yaş gibi damlardı gözünden!''Son ders-i felaket'' ne demektir? Şu demektir:Gelmezse eğer kendine millet, gidecektir!Zira, yeni bir sadmeye (çarpmaya) artık dayanılmaz;Zira, bu sefer uy

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title