Haberler

Orman yangınına müdahale eden çiftçinin yanan traktörünün yerine yenisi alındı

Güncelleme:

Denizli Büyükşehir Belediyesince, Buldan ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına destek verirken traktörü kullanılamaz hale gelen çiftçi Süleyman Köylüoğlu'na yeni traktörü teslim edildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesince, Buldan ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına destek verirken traktörü kullanılamaz hale gelen çiftçi Süleyman Köylüoğlu'na yeni traktörü teslim edildi.

Türlübey Mahallesi'nde 2 Ağustos'ta çıkan orman yangınına müdahale ederken traktörüyle alevlerin arasında kalan 44 yaşındaki Süleyman Köylüoğlu, yeni traktörüne kavuştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut, kurum tarafından satın alınan traktörü Türlübey Mahallesi'nde yaşayan Köylüoğlu'na teslim etti.

Süleyman Köylüoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve yetkililere teşekkür etti.

Köylüoğlu, AA muhabirine, mahalleye yakın ormanlık alanda yangını fark edince komşularıyla söndürme çalışmalarına katıldıklarını söyledi.

Yangının kısa sürüde büyüdüğünü belirten Köylüoğlu, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Yangın bölgesinde itfaiyeci bir arkadaşın yardım istediğini gördüm. Alevlerin içerisinde kalmıştı. Traktörle ona yardıma koştum. Tankerde 3 ton su vardı. Ulaştığımda yangın birden daha da yükseldi. Kolum yandı, geri çekilmeye çalıştım ama gidemedim. Traktörüm alevlerin ortasında kaldı, ben kurtulmayı başardım. Başkan Osman Zolan'dan Allah razı olsun. Hiç yardım talebinde bulunmadan kendisi olayı duyduğu ilk andan itibaren ilgilendi. Görevlendirdiği kişiler 1 hafta olmadan yeni traktör alıp getirdi. Hatta yanan traktörden daha iyisini getirdiler. Çok teşekkür ediyorum, acımızı unutturdular."

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Osman Zolan Denizli Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title