Haberler

Sosyal medyada hakkında çirkin ifadelerde bulunulan Büşra hemşireye, Bakan Koca'dan destek mesajı

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, resmi sosyal medya hesabı üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan aşure istediği için tehdit edilen Büşra hemşireyle telefonda görüştüğünü paylaştı. Bakan Koca, "Sağlık çalışanlarımızın ve tüm kadınların haklarının sonuna kadar yanında olduğumuzu herkes bilsin" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, resmi sosyal medya hesabı üzerinden Mansur Yavaş'tan aşure istediği için tehdit edilen Büşra hemşireyle telefonda görüştü. Bakan Koca, "Sağlık çalışanlarımızın ve tüm kadınların haklarının sonuna kadar yanında olduğumuzu herkes bilsin" ifadelerini kullandı.

Ankara Şehir Hastanesinde görevli Büşra hemşire, sosyal medya hesabı üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan, bir tabak aşure isteğinde bulunmuştu. Bu paylaşımına Yavaş'tan cevap gecikmedi. Yavaş, "Sevgili kızım Büşra" diye hitap ettiği Büşra hemşirenin nezdinde tüm Şehir Hastanesi çalışanlarına aşure yollayarak, "İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.

Büşra hemşireye, Bakan Koca'dan destek mesajı

ÇİRKİN İFADELER KULLANMIŞTI

Bir süre sonra sosyal medya hesabı üzerinden bir kullanıcı Yavaş'ın tweetini alıntılayarak, Büşra hemşire hakkında yakışıksız ifadelerde bulundu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan da Büşra hemşirenin işine son verilmesini istedi. Konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Sağlık Bakanı Koca, "Büşra kızımızla telefonda görüştüm. Sağlık çalışanlarımızın ve tüm kadınların haklarının sonuna kadar yanında olduğumuzu herkes bilsin. Aşure bizim birlik, paylaşma ve dayanışma sembolümüzdür. Bu geleneği yaşatan herkese sonsuz teşekkürler" ifadelerine yer verdi.

MANSUR YAVAŞ, SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUKLARINI AÇIKLADI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İyi niyetle bizden talepte bulunan kızımız Büşra'ya hakaret eden kişiler hakkında hem şahsım hem de Büşra adına Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk. Kadınların korunmaya değil, korunmaya ihtiyaç duymadığı bir geleceğe ihtiyacı var" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fahrettin Koca Mansur Yavaş Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (38)

Terazi:

İyice abartiniz bu sağlık çalışan hikayesini. Ne yapıyorlar. % Yılda bir salgın olur devletten istemediklerini bırakmadılar isterken utanmıyorlarda iyice şımardılar. Yakında kurumlar arası çatışma cıkar. Ka.u personeli basına şahsi açıklama yapıp talepte bulunamaz. ZIKKIM yiin. 7500 tl maaş alıyorsunuz en az alanınız. Sizden gelecek fayda allahtan gelsin. .yada alsın götürsün sizin elinize düşmektense. Kaç aydır asker polis sokakta. Her felakette ön plandalar ölüyorlar yinede bir talepleri olmuyor. VATAN SAĞ OLSUN diyorlar.bizim cocuklarımiz var da demiyorlar.bu hemşire cezalandırılmalı.

11
41
yanıtYanıtla
salosilin:

gerzek onlar gece gündüz demeden özveri ile çalışan bir gurup çocukları ile bile kucaklaşamıyorlar sen kesin ya torpille bir yere girip sadece maaş alan bankamatik memurusundur utan diyecem ama sen ve seningibilerin utanma duygusu olsa bu sağlık çalışanlarına böyle demezdin önce insan olmayı öğrennnn pislikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yanıt13
yanıt2
SERSERİ:

Ağzında çıkanı kulağın duyuyor mu? Ne biçim konuşuyorsun sen öyle ? Geceleri gündüzleri yok maske takmayan önlem almayan temizliğe dikkat etmeyen kazmalara şifa dağıtmak için canla başla çalışıyorlar. . . . NOT ; Bütün önlemleri alıp ama hastalanalar bunların dışında Allah onlara acil şifalar versin. . .

yanıt14
yanıt3
canan:

tam bir gerizekalısın

yanıt10
yanıt3
SAĞ DUYU:

yavrum terazi sen pandemi sürecinde mi yedin kafayı yoksa doğuştan mı özürlüsün. Kız alt tarafı belediye başkanına seslenip aşure istemiş. Sen olayı nerelere çekmişsin. Bu kadar gerizekalı olmayı nasıl başarıyorsun.

yanıt11
yanıt2
Sol duyu:

Sag duyu agzini yerim ne guzel dedin

yanıt2
yanıt2
Terazi:

Senin ayarın bozulmuş.

yanıt0
yanıt3
vatandaş:

Bize vatandaşını seven koruyan böyle belediye başkanları böyle bakanlar lazım. BU milleti yeniden birleştirecek.

34
0
yanıtYanıtla
vatan taş:

inşallah kızımıza küfür eden o şerefsizi bulup dayak manyağı yapmışlardır

32
1
yanıtYanıtla
Hemşire:

Sayın Sağlık Bakanıma ve Sayın Belediye Başkanımıza bir hemşire olarak sizlere Teşekkür ederim. Sizin gibi güzel insanlara sahip olduğumuz için.

29
3
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title