Haberler

Son Dakika: Bombalı eylem hazırlığı yapan terör örgütü DEAŞ üyesinin evinde üç patlayıcı düzeneği ele geçirildi

Güncelleme:

Son dakika: Bursa'nın İnegöl ilçesinde yapılan operasyonda, bombalı eylem hazırlığı yapan terör örgütü DEAŞ üyesinin evinde üç patlayıcı düzeneği ele geçirildi.

Bursa'da düzenlenen DEAŞ operasyonunda terör örgütünün talimatıyla sabotaj eylemi gerçekleştirecek terörist yakalandı. Baskının düzenlendiği evde üç patlayıcı düzeneği ele geçirildi.

GÜVENLİK KAMERASI ELE VERDİ

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki operasyonda, bombalı eylem hazırlığı yapan terör örgütü DEAŞ üyesi yakalandı. İnegöl'de temmuz ve ağustos aylarında 5 mobilya imalathanesinin kundaklanmasını araştıran polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerde, şüphelinin kundaklama eylemleri sırasında cep telefonuyla olay yerinden kayıt aldığını tespit eden ekipler, terör bağlantısı şüphesiyle soruşturmayı derinleştirdi.

KIRMIZI BİSİKLETLE KAÇTI

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, kamera kayıtlarından iş yerlerini kundaklayan şüphelinin kırmızı bir bisikletle olay yerinden kaçtığını tespit etti. Farklı kayıtlarda bisikletin bir evin önünde olduğunu fark eden ekipler, adrese operasyon düzenledi. Operasyonda evin içindeki gizli bölmelerde DEAŞ'a ait paçavralar, 3 patlayıcı düzeneği, "canlı bomba yeleği" ve bomba yapımında kullanılan materyaller ele geçirildi.

KARAKOLU KANA BULAYACAKTI

Gözaltına alınan M.A'nın, cep telefonunda SIM kartı bulunmadığı, örgüt üyeleriyle internet üzerinden haberleştiği belirlendi. Zanlının ilk ifadesinde, kundaklama eylemlerini DEAŞ'ın talimatıyla yaptığını, 2017-2018'de de Suriye'de örgüt adına faaliyetlerde bulunduğunu ve burada bomba eğitimi aldığını söylediği ileri sürüldü. Türkiye'de 2 yıl önce kaçak yollarla girdiği belirlenen şüphelinin, yakalanmaması durumunda bir polis merkezine bombalı saldırı planladığını itiraf ettiği öne sürüldü. Operasyonla birlikte Bursa'yı kana bulayacak felaketin de önüne geçilmiş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İnegöl Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (21)

MALİ:

EMNİYET VE İSTİHBARATIMIZI ALKIŞLIYORUM. . . HELAL OLSUN

46
4
yanıtYanıtla
Alim:

Bu yorumu beğenmeyen 2 hain var.

yanıt3
yanıt2
istihkam uzmanı:

Bombayı üstüne bağlayıp bir çukura atın sonra üzerine biraz benzin ve yanan bir nesne, sonrası ne güzel bir görüntü. . .

39
0
yanıtYanıtla
İntikam Uzmanı:

En Sevdiğimden.

yanıt2
yanıt0
FIRTINA:

KONTROLSÜZ SEKİLDE SIĞINMACI ADI ALTINDA ÜLKEYE GİRENLERİN KİMLER OLDUĞU BELLİ DEĞİL YAZIK OLUYOR BU ÜLKEYE YAZIK ALLAHTAN ERKEN YAKALADILAR ÇOK ŞÜKÜR

27
2
yanıtYanıtla
avşar:

sığınmacı adı altında ülkeye girip te bombalı eylem yapan kaç kişi var acaba. bombalı eylem yapan teröristlerin çoğu ülkemizin vatandaşı hainler. sığınmacı üzerinden algı oluşturmaya kalkışmamak lazım.

yanıt2
yanıt5
FIRTINA:

BELLİKİ SIĞINMACILARDAN GEÇİMİNİ SAĞLIYOSUN SEN YA KİRACIN VAR YADA ÇALIŞTIRIYOSUN SON 5 YILDA DAEŞ ADINA YAKALANAN TERORİSTLERİN MİLLİYETLERİNE Bİ BAK BAKALIM NERESİ ÇIKACAK BOŞ BOŞ KONUŞMA

yanıt2
yanıt3
Gurbuz cetinkayae:

Suryeden ne nakad kacan hayin varsa burdalada alladah istikbart kuvedli

11
2
yanıtYanıtla
Sivaslı ibocan:

Cani yakalanmasa eylemini yapacak ve canlar yakacaktı ; amacı belli olan bu adamın yakalandığını neden açıklıyorsunuz , hapse atıp beslemek için mi. . ? Yapacağınız neydi, caniyi kendi tuzağında kendi malzemeleri ile parçalamaktı, haber için de çatışmada öldürüldü , diyecektiniz. . !! Şimdi besleyin çıktığında kaldığı yerden devam etsin. . .

12
1
yanıtYanıtla
YUNUS EL KEBİR:

el Cihad min Arabi fatihun

1
10
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title