Haberler

Son Dakika: Bakan Koca, son 3 günde ortalama vaka sayısının en yüksek olduğu 5 ili paylaştı

Güncelleme:

Son dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son 3 günde ortalama günlük vaka sayısının en yüksek olduğu 5 ili; İstanbul, Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa, Bursa olarak sıraladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs vakalarını açıkladığı paylaşımında, son 3 günde ortalama vaka sayısının en çok arttığı illeri sıraladı.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; "Son 3 günde ortalama günlük vaka sayısı en yüksek beş ilimiz: İstanbul, Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa, Bursa. En düşük 5 ilimiz: Artvin, Bilecik, Tunceli, Edirne, Bayburt. Tunceli, Nevşehir, Kastamonu, Artvin ve Aksaray'daysa şu an pnömonili hastamız yok" dedi.

TÜRKİYE'DE SON DURUM

1 Haziran'da normalleşme sürecine giren Türkiye'de koronavirüs kaynaklı vaka ve ölüm sayısı düne arttı. Son 24 saatlik verilere göre; 931 yeni vakanın tespit edilmesiyle toplam vaka sayısı 220 bin 572'ye yükseldi. 17 kişinin hayatını kaybetmesiyle de toplam vefat sayısı 5 bin 508 oldu. 992 hastanın daha taburcu olmasıyla, toplam iyileşen hasta sayısı 203 bin 2'ye yükseldi.

Son Dakika: Bakan Koca, son 3 günde ortalama vaka sayısının en yüksek olduğu 5 ili paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fahrettin Koca Gaziantep İstanbul Ankara Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (8)

FM2020:

Oglum evde oturun esinizle yatakta kanapede iki laf edin lan dizi izleyin kitap okuyun falan filan olmaz mi ? illede disari cikcan ne gorcen peki ? o beter dedikoducu teyzenin yuzunu mu?

7
0
yanıtYanıtla
Csn:

Gazşantepte hastaneler test yapmıyor. Doktıra o kadar dil döktğm test yapmadı

4
1
yanıtYanıtla
Yozgatli:

Yozgatta müthiş bi artış var kardesim girmeyin kalabalığa gitmeyin düğüne cenazeye bu hepimizin sorunu sen ben yok biz varız maske tak cay ocaklari yeminle dolu kendin değilse bile aileni düşün

2
0
yanıtYanıtla
Virrrr:

Sayın koca insanlari eve zorla tikmazsaniz dışardan içeri girmiyorlar ya akşam AVM kapanış saatinde kapandı denildiği halde milleti magzadan cikaramiyiruz bence uzun bir süre hafta sonu sokağa çıkma yasağı gelmemeli,ve kesinlikle yaşlılar ve genc çocuklar eve girmeli yani yasakları tekrar gelmeli yoksa bu iş bitmez buna yasak olmak zorunda yoksa bizim millet anlamaz gerçekten artık yasaklar gelmeli

0
1
yanıtYanıtla
aaa:

en düşük 5 il yazıyor 10 il sayıyor

0
0
yanıtYanıtla
Asli memleket nere:

Kuzenim nevsehir hastanesinde calisiyor bu yil dugunu olacakti coronadan dolayi iptal etdi duyarli kuzen. bazilari dugunden sonra direk hastaneye yada balayi yerine hastaneye gitmek zorunda kalabiliyor dugunsalonda 300 400 kisi olursan bunlardN kaci saglikli acaba

0
0
yanıtYanıtla
Dadaş:

Her yol denendi olmuyor. eve tıkıldık yasaklandık kısıtlandık ceza yedik yok yok olmuyor. Demek ki çözüm cezalandırmak değilmiş. Ate düştüğü yeri yakıyor hastalığa yakalanmayan dalga geçiyor yakalanan feryat ediyor.

0
0
yanıtYanıtla
ORALARDAN BİRİ:

AŞI BULUNDUYSA NEYİ BEKLIYORUZ YIL SONUNUMU

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title