Haberler

Son dakika: Almanya'da bir anne 5 çocuğunu öldürdü

Güncelleme:

Son dakika: Almanya'nın Solingen kentinde bir apartman dairesinde 5 çocuğun cansız bedeninin bulundu. Çocukları annesinin öldürdüğü ortaya çıktı.

Almanya'nın Solingen şehrinde bir evde beş çocuğun cansız bedeni bulundu. Ekipler, çocukların ölüm sebebini ve kimliklerini tespit etmek için inceleme başlattı.

ÖLÜM NEDENLERİ ARAŞTIRILIYOR

Ülkenin Kuzey Ren-Vestfalya eyaletine bağlı Solingen şehrinde yaşanan olay şok etkisi yarattı. Bir ihbar üzerine bir ailenin kaldığı eve giden polisler 5 çocuğun cansız bedeniyle karşılaştı. Çocukların 1,2,3,6 ve 8 yaşlarında oldukları belirtildi.

BÜYÜKANNELERİ POLİSE HABER VERDİ

Çocukların Düsseldorf kentinde yaşayan büyükanneleri polisi aradı ve kızının 5 çocuğunu öldürdüğü, bir başka çocukla intihar etmek için yolda olduğu ihbarını verdi.

DEHŞET SAÇAN ANNE METRE TRENİNİN ÖNÜNE ATLADI

Bunun üzerine eve giden polis çocukların cansız bedenini buldu. Kısa bir süre sonra çocukların annesi Düsseldorf'ta S 1 numaralı metro treninin önüne atladı ve ağır yaralı kurtuldu.

Kadının polis koruması altında olduğu bildirildi. Polis çocukların nasıl öldürüldüğü konusunda bir açıklama yapmadı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Solingen Almanya Dünya Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (31)

NÖBETÇİ YORUMCU:

Gavursa önemli değil

0
42
yanıtYanıtla
imam:

Her çocuk müslüman olarak doğar.Anne babası yahudi hıristiyan veya başka dine mensub olsa dahi

yanıt5
yanıt1
Naz:

Siz nasil bir yaratiksiniz insan ölmüs cocuk ölmüs ne gavuru nasil böyle vahsisiniz asil gavur sizsiniz !!!

yanıt4
yanıt0
AVRUPADAN BIR TÜRK:

GAVUR DEDIGINIZ INSANLARIN HASTAHANELERINDE SEFKAT MERHAMET HIZMET VARDIR, RESMI DAIRELERINDE, INSANA HÜRMET VARDIR KIBIR GURUR KENDINI BASKASINDAN ÜSTÜN GÖRME EZME SAPLANTILARI YOKTUR, MAHKEMELER TARAFSIZ YARGILAR, TORPIL HISIM AKRABA YANDAS KAYIRMAK AF EDILMEZ MAKAMA GELEN DEGERI 10€ YU GECEN HER SEY RÜSVET KABUL EDILIR BIZDE OLDUGU GIBI BAKANLARIN MAKAMLARIN PISKINLIGI YOKTUR SORUMLU OLDUGU YERDE BIR HATA YAPILMISSA ISTIFA ETME KÜLTÜRÜ VARDIR DÜSÜNÜN SIZCE KIM GAVURLUGA DAHA YAKIN ACABA?

12
7
yanıtYanıtla
Baha:

Bir avrupada yasayan vatandas olarak hak veriyorum

yanıt1
yanıt0
mm:

kendini böye mi teselli ediyosun orda yaşadığın için at yalalınını yani uydurma

yanıt2
yanıt2
Avrupadan başka bir Türk:

Vermiş olduğun argümanların %90 ı hayal ürünü

yanıt1
yanıt1
Dayi sacmalamissin:

Yurtdisinda yaşayan turkler hastane ihtiyaçları için türkiyeye gelirken böyle saçma bir şey demen komik

yanıt1
yanıt1
Düşün:

"Avrupadan..." doğru söylüyor ! Inanmakta güçlük çekenleri anlıyorum. Maalesef güzel memleketimizde bunları hayal bile edemiyorlar. Ama gerçekleri inkarda etsen , yine gerçektir. Resmi daireye işin düşerse kafayı yememek elde değil. Çalışanların birçoğu kanunları bilmiyo , oturduğu sandalyeyi haketmiyo. Adam tenezzül edip kafasını kaldırıp yüzüne bakmıyor bile. İstisnaları tenzih ederim , elbette işini layıkıyla , dürüstce yapanlarda vardır. Ama birkaçtane ukala , insanı memletten soğutabiliyor. Bu kafalar ne zaman değişecek ? Korkarım ben göremiycem .

yanıt0
yanıt0
can:

nerde sizin müslümanliginiz almansa önemli degil diyosunuz cocuk onlar insan onlar allah rahmet eylesin cok üzgünüm herkes kendine baksin ülkesine baksin dört dörtlük bir devlet almanya

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title