Haberler

Son Dakika! Akşener'den teröristle fotoğrafları çıkan HDP'li vekille ilgili ilk açıklama: Fezlekeye 'Evet' oyu vereceğiz

Güncelleme:

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrasında gazetecilere açıklama yapan Akşener, öldürülen PKK'lı teröristle samimi fotoğrafları çıkan HDP'li vekil Semra Güzel'le ilgili de ilk kez konuştu.

"BİLDİĞİM KADARIYLA ERDOĞAN'IN KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ YOK"

Akşener, "Bildiğim kadarıyla Erdoğan'ın konuyla ilgili bilgisi yok. Kimsenin bir laf etmediğine dair söylemleri çok ilginç. Sanki Sayın Başkanlarına karşı duydukları gıcıklığı bize döktüler.

"O LAHMACUNLARIN PARASI MİLLETİN CEBİNDEN ÇIKMIŞ"

2011'de açılım, saçılım denilen sürece karşı çıkmış insanlarız. 2010 yılında bir Kürt öğrencimin aramasıyla meşhur çadırlarda Atatürk'ün ve Türk bayrağının çıkarıldığını ağlayarak bana bildirmişti. Çadır mahkemeleri, Megri Megri şarkılar, lahmacun ısmarlayan valiler, hem de tam 29 Ekim'de ABD bayraklarıyla geçen peşmergeler, şimdi gelelim bugüne Semra Güzel milletvekilinin fezlekesi gelecek.

"PKK İLE MASAYA OTURANLARIN HER BİRİNİN FEZLEKESİ GELMELİ"

Semra Güzel'in fezlekesi gelecek Meclis'e bu fezlekeye arkadaşlarım 'Evet' oyu verecek. İyi Parti'nin tutumu teröre yataklık konularında açık ve nettir. Burada sorunumuz yok. Umarım rahatlamışlardır ama şimdi o Türkiye bayrağını çıkarma emrini veren zatlar OSLO'da 'Ben verdim talimatı' demişti. PKK'yle masaya oturanların her birinin fezlekesinin gelmesi gerekiyor. Onlar getirmezse biz getireceğiz" ifadesini kullandı.

"MİLLET İTTİFAKI'NIN ADAYI 13. CUMHURBAŞKANI OLACAK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı "Karşıma aday çıkaramıyorlar" açıklaması da sorulan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Millet İttifakı'nın adayı 13. Cumhurbaşkanı olacak" yanıtını vermekle yetindi.

"NEBATİ'YE EKONOMİYİ ÖĞRENMESİNİ TAVSİYE EDİYORUM"

Akşener, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin bu sabah yaptığı "Haziran 2023'te enflasyon tek haneli olacak" açıklamasının sorulması üzerine ise "TÜİK Başkanı ve MB başkanı da değişecek. Malum yazlık kışlık bir durumu var orada. Nebati'nin gözlerindeki ışığa da bakacaklar. Ben kendisine ekonomiyi ve matematiği öğrenmesini tavsiye ediyorum" yanıtını verdi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Meral Akşener Semra Güzel İYİ Parti PKK Politika Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (27)

burakk:

Ne kadar basit ve demode bir politik tarz. Siyaseten hala 1970'lerde kalmış bu hanımefendi. Laf kalabalığı, açık ve netlikten uzak bir duruş, demagojik siyaset.

154
68
yanıtYanıtla
Serkan Bayındır:

Kılıçdaroğlu'ndan daha delikanlı kadınsın helal.. Böyle devamet

74
96
yanıtYanıtla
ADIM_YEŞİL :

Günler sonra zorlanarak yapılan bir açıklama! Bir açıklama yapmak için Tayyip Erdoğan'ın açıklama yapmadılar demesini mi beklemeniz gerekiyor?

118
40
yanıtYanıtla
Mehmet Kandemir:

Evet oyu verecekmiş. Yok birde vermeseydin.

117
37
yanıtYanıtla
arif KABAÇALI:

sana evet mi diyeceksin hayır mı diyecekin diye soruldu pencereyi kim açık bıraktı içeri kim girdi giren ne yaptı sorulmadı milletin kafasını karıştırmak için ortalıgı karışmak için lütfen ÇAYIR BAYIR YAYILMA gerek yok

98
55
yanıtYanıtla
burakk:

Millet İttifakının içinde HDP de var mı sayın Başkan? Yok ise HDP oyları olmadan nasıl 13. C.Başkanı Millet ittifakından çıkacak? HDP ittifakta var ise fezlekeye nasıl EVET oyu vereceksiniz? Başka sorum yok efendim.

111
37
yanıtYanıtla
ERKAN :

kafanada kurduğunu yaşıyorsun

yanıt15
yanıt42
KöKSAL BULUT:

oda olsa cıkmıyor aanketlerin tümü E gösteriyor bütün hepsini chp% ip%7 hdp%8 ve diğerleri %5 en babası bukadar

yanıt11
yanıt7
burakk:

ERKAN: O zaman herkes kafasından geçeni millete açıkça söylesin milleti uyutmasın! OK?

yanıt20
yanıt0
Ali Kaçkar:

Günlerce düşünmüş me söyliyeyim diye, rezilliğe sadece evet oyu kullanacağız diyor peşindende 2 sayfa hükümeti eleştiriyor. Şöyle açık seçik laf bile söyliyemiyor. Buda demek oluyor ki ortaklık ilişkisi zarar görmesin diye plan yapılmış ve kosadan kestirilip atılmış.

101
45
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title