Haberler

Son Dakika: Destekleme ve yetiştirme kursları ile takviye kurslarında yüz yüze eğitim 22 Ocak'ta başlayacak

Güncelleme:

Son dakika: Milli Eğitim Bakanlığı, 8 ve 12'nci sınıf öğrencileri ile mezunlar için açılan destekleme ve yetiştirme kurslarında yüz yüze eğitime 22 Ocak'ta geçileceğini duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları, özel okullardaki takviye kursları ile özel öğretim kurslarındaki yüz yüze eğitime ilişkin iş ve işlemleri düzenleyen iki ayrı yazı illere gönderildi.

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR

Buna göre, resmi okullarda eğitim alan 8. ve 12. sınıf öğrencileri ve mezunlar için isteğe bağlı açılan destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki bu sınıflara yönelik takviye kurslarında, 12. sınıf öğrenci ve mezunlarına yönelik özel öğretim kurslarında yüz yüze eğitim 22 Ocak'tan itibaren başlatılacak.

OTURMA PLANI, FİZİKİ MESAFEYİ KORUYACAK ŞEKİLDE DÜZENLENECEK

Kurslarda, öğrencilerin ve kursiyerlerin dersliklerdeki oturma planı fiziki mesafeyi koruyacak şekilde düzenlenecek, bir sınıfta bulunması gereken en fazla öğrenci sayısı da bu fiziki mesafe dikkate alınarak belirlenecek.

BARINMA İHTİYACI OLANLAR PANSİYONLARDA KALABİLECEK

Resmi okullardaki kurslara devam etmek isteyen öğrencilerden barınma ihtiyacı olanlar, salgınla ilgili tedbirlerin alınması kaydıyla valiliklerce belirlenecek okul pansiyonlarında kalabilecek. Özel okulların takviye kursları ile özel öğretim kurslarına devam etmek isteyen öğrencilerden barınma ihtiyacı olanlar ise özel barınma hizmeti veren yurt ve pansiyonlarda kalabilecek.

Kurslarda, yeni tip koronovirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili verilen mücadele doğrultusunda maske, fiziki mesafe ve temizlik kuralları başta olmak üzere diğer kurallara titizlikle uyulacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

milli eğitim bakanlığı Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (18)

aşı olmadan intihardır:

Özel okul baronlarının serveti eksilmesin diye resmen isanların sağlığı ve canıyla yine kumar oyanıyor. . . Ölenler öldüğüyle kalacaklar. YAZIK! Allahım bildiği gibi yapsın sizi! çünkü en iyisini o bilir AMİN!

34
9
yanıtYanıtla
GAZİ:

Sayın bakanım DERSANELER AÇILSIN PARA VERDİK KARŞILIĞINI ALAMIYORUZ ALLAH AŞKINA

10
29
yanıtYanıtla
pandemi bitti mi:

Toplumdaki etkileşimi arttırp boş yere bir çok aileye hastalık bulaştırıp geleceklerine kan doğramaktan başka hiçbir halta yaramayacak bir faaliyet. Tabi özel okul patronuysanız durum farklı. Zaten zengisnsiniz ve çocuklarınızı da devlet okullarına göndermiyorsunuzdur ve aşınızı da olmuşsunuzdur tıpkı diğer seçilmişler gibi.

30
6
yanıtYanıtla
meb:

bir kere yaptınız sonuçlarını gördünüz niye zorluyorsunuz

26
6
yanıtYanıtla
vabale girmeyin:

Daha insanlar aşılanmamışken ve virüs öldürmeye devam ederken, Uzaktan eğitim yerine böylesi bir sisteme geçmek; özel okullar için Türk milletinin sağlığını hiçe saymak değilse nedir? Yüce rabbime havale ediyorum!!

26
3
yanıtYanıtla
demir:

yine yanlış bir adım daha umarım sonuçları korkunç boyutta olmaz

24
2
yanıtYanıtla
okan:

ya zaten bu pandemi okulları açtınız yayıldı yine aynı olacak

16
7
yanıtYanıtla
sandıklar gelsin:

hepsi aşılarını oldular, garip vatandaş ölmüş kimin umrunda! özel okul sahibi on kişi için milyonların riske atılmasını halk seçimlerde mutlaka değerlendirecektir. ama tabiki en önce yüce Allah(c. c) bunu kaldırmaz.

yanıt2
yanıt2
fevzi dayı:

bakanlığın, sanki okulların açılması için ortam oluşmamış da, dışarıdan gelen baskılar yüzünden okulları açmak zorundaymış gibi bir hisse kapıldığını düşünüyorum

18
3
yanıtYanıtla
tarafsız:

gene saçmala başladı

11
4
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title