Haberler

Balık tutmak için denize açıldığı kayıkta öldü

Güncelleme:

Samsun'da arkadaşıyla birlikte denize açılan balıkçı, bir anda kayığın orta yerinde yere yığıldı. Durumu fark eden arkadaşı, hemen 112 Acil'den yardım istedi. Pervanenin şamandıra ipine dolanması nedeniyle kıyıya yanaşamayan kayığa çıkan ekipler, baygın adamın yaşamını yitirdiğini gördü.

İlkadım ilçesinde meydana gelen olayda, balıkçı Hüseyin Uysal ile Fahrettin Uslu, Batıpark Balıkçı Barınağı'ndan kayıkla balık tutmak için denize açıldılar. 10 dakika ilerledikten sonra Fahrettin Uslu biranda kayığın içinde olduğu yere düştü.

PERVANE ŞAMANDIRA İPİNE DOLANDI

Arkadaşının olduğu yere düşüp hareketsiz yatması üzerine Hüseyin Uysal, 112 ekiplerine haber verip kayığı balıkçı barınağına geri getirdi. Bu sırada kayığın pervanesi şamandıranın ipine dolandı ve tam kıyıya yaklaşamadan olduğu yerde kaldı. Olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı muayenede Fahrettin Uslu'nun hayatını kaybettiği tespit edildi.

Son dakika: Balık tutmak için denize açıldığı kayıkta öldü

ÖLÜM SEBEBİ BİLİNMİYOR

Kayık, pervanesine dolanan şamandıranın ipi kesildikten sonra kıyaya çekildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin kayıkta yaptıkları incelemenin ardından Fahrettin Uslu'nun cesedi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Uslu'nun kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Son dakika: Balık tutmak için denize açıldığı kayıkta öldü

Son dakika: Balık tutmak için denize açıldığı kayıkta öldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hüseyin Uysal İlkadım Samsun Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title