Haberler

Son Dakika! 28 Şubat davasında cezası kesinleşen 14 sanık hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Güncelleme:

Son dakika! 28 Şubat davasında cezası kesinleşen Çevik Bir ile Çetin Doğan'ın da aralarında bulunduğu 14 sanık hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi, 28 Şubat davasında müebbet hapis cezası alan aralarında dönemin Genelkurmay 2. Başkanı Emekli Orgeneral Çevik Bir ile Genelkurmay Harekat Başkanı Emekli Orgeneral Çetin Doğan'ın da bulunduğu 14 sanık hakkında tutuklama kararı vermişti. Mahkeme, 28 Şubat davasında cezası kesinleşen 14 sanık hakkında Yargıtay ilamına ilişkin incelemesini tamamladı.

14 KİŞİNİN İSİMLERİ

Sanıklar Ahmet Çörekçi, Aydan Erol, Cevat Temel Özkaynak, Çetin Doğan, Çetin Saner, Çevik Bir, Erol Özkasnak, Fevzi Türkeri, Hakkı Kılınç, İdris Koralp, İlhan Kılıç, Kenan Deniz, Vural Avar ve Yıldırım Türker hakkında tutuklama kararı çıkartıldı, dosya infaz savcılığına gönderildi.

YAKALAMA KARARI ÇIKTI

İnfaz savcılığının sanıklara teslim olmaları için süre tanıması beklenirken, belirtilen süre içerisinde teslim olmayan 14 sanık için yakalama kararı çıkartıldı. Savcılık, sanık avukatlarının infaz erteleme taleplerini reddetti.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

28 Şubat Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (7)

bekir yapici:

ben 67 yasindayim o günleri gayet iyi hatirliyorum ciller erbakan koalisyon hükümetinin ülkeyi gerektigi ve anayasaya uygun sekilde yönetemedigini düsünen bu adamlar ankarada 5-6 tank yürüttüler darbe yapmadilar hükümeti devirip yönetime gelmediler sadece hükümete sikayetlerini dile getiren mihtira kabul edilen bir mektup verdiler zaten hükümette 4 ay sonra kendi dagildi üzerinden yillar gecmis simdiye kadar nerdeydiniz bu adamlar 80 yasinin üstünde adeta intikam amacli bir yargilama olmus gibi

46
49
yanıtYanıtla
Raşit Tosun:

67 YAŞINDASIN AMA 67 SANİYE DÜŞÜNMEDEN YAZMIŞSIN AMCA. HÜKÜMET ALALEN POSMODERN DARBE İLE DAĞITILDI... ADALETE GELİNCE 20 YILDIR EN ADİL DAVANIN BU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM HER NEKADARDA ADALETSİZ BİR YARGI SİSTEMİMİZ OLSADA BU DAVA İÇİN ÇOK GEÇ KALINDI BİLE.

yanıt14
yanıt5
Raşit Tosun:

ÜLKEDE ARZİMENDİ SAKALLILAR VARDI, İRTİCA BAŞLIĞI ADI ALTINDA TÜM TVLERDE HERGÜN REKLAM YAPILIYORDU SIRF ÇİLLER-ERBAKAN İTTİFAKINI LEKELEMEK İÇİN. DARBE OLDU 1 GECEDE TAMAMI KAYBOLDU SAKALLILARIN. BUNA KUŞLAR BİLE GÜLER.

41
4
yanıtYanıtla
Raşit Tosun:

TARİHİN EN ADALETLİ YARGILAMASI OLABİLİR. O DÖNEMLERİ ÇOK İYİ HATIRLIYORUM. 80 DEĞİL 180 YAŞINDA OLSALAR FARKETMEZ ÜLKEYİ 20 YIL GERİYE GÖTÜRMÜŞTÜ BU DARBECİ ZİHNİYETLER.

27
13
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Bugünkü zihniyet ise ülkeyi 20 yıl ileri götürdü mü , demek istiyorsun kardeşim

yanıt4
yanıt3
Fakır:

Geç kalınmış bir karar

26
8
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

İlle de cezaevine kapayacaksanız , bari huzurevine gönderin. Yaşları 80 ,90 cıvarında

3
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title