Haberler

Somalı İşçilerden 'Maaş Alamıyoruz' İddiası

Somalı işçilerden 'maaş alamıyoruz' iddiası Maden sahalarında çalışan kamyon şoförleri eylem yaptıMANİSA - Manisa'nın Soma ilçesinde, maaşlarını alamadıkları iddiasıyla Türkiye Kömür İşletmeleri Ege Linyitleri İşletmesi önünde toplanan, maden sahalarında çalışan kamyon şoförleri basın...

Somalı işçilerden 'maaş alamıyoruz' iddiası

Maden sahalarında çalışan kamyon şoförleri eylem yaptı

MANİSA - Manisa'nın Soma ilçesinde, maaşlarını alamadıkları iddiasıyla Türkiye Kömür İşletmeleri Ege Linyitleri İşletmesi önünde toplanan, maden sahalarında çalışan kamyon şoförleri basın açıklaması yaptı.

Manisa'nın Soma ilçesinde 3 aydan bu yana maaşlarını alamadıklarını iddia eden maden sahalarında özel bir şirkete bağlı olarak kamyon şoförü ve iş makinesi operatörü olarak çalışan 65'e yakın işçi, Türkiye Kömür İşletmeleri Ege Linyitleri İşletmesi önünde toplanarak basın açıklaması yaptı. Dekabaj işinde çalıştıklarını belirterek üç aydan bu yana maaş alamadıklarını kaydeden işçiler, şirketin ne maaşlarını ne de çıkış verdiğini belirterek mağdur durumda olduklarını kaydettiler. İşçilerden Enver Doğan, "Maden sahasında dekabaj işi yapıyoruz. Bayramda maaş alamadık. Öncesinde 3 aydan bu yana maaş alamıyoruz. Çalıştığımız firma Azerbaycan kökenli bir firma. Bir an önce sıkıntılarımızın giderilmesini istiyoruz" dedi.

Bir diğer işçi Bayram Çetin ise "3 aydır maaş alamıyoruz. Şu anda hepimiz boştayız. Ama tazminat ödememek için çıkışımızı da vermiyorlar. Mağduruz. Devletin de bu durumdan bilgisi var ancak henüz bir sonuç alınamadı. Bize ya çıkış versinler ya da paramızı versinler" dedi.

İşçiler yaptıkları eylemin ardından olaysız şekilde dağıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Türkiye Kömür İşletmeleri Soma Ege Genel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title