Haberler

Sokağa çıkma kısıtlaması başladıktan sonra onlarca evsiz, sokakta yatarken görüntülendi

Güncelleme:

İstanbul Saraçhane'de dün akşam 20.00'de başlayan sokağa çıkma kısıtlaması sonrasında alt geçitte geceyi geçiren onlarca evsiz görüntülendi. Vatandaşlar sosyal medyada evsizlere yardım edilmesi için "harekete geçin" çağrısı yaptı.

Sivil toplum kuruluşu Tüm Yardımlaşma Derneği'nin (TÜMYAD) gönüllüleri, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı akşam saatlerinde Fatih Saraçhane semtindeki alt geçitte bisikletçiler çarşısında kalan evsizleri görüntüledi.

ONLARCA EVSİZ GÖRÜNTÜLENDİ

Artan korona vakaları sonrası geçen haftadan itibaren ek tedbirler alınmış ve hafta sonları 20.00-10.00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması getirilmişti. Dün gece yürürlüğe giren sokağa çıkma kısıtlaması sonrasında vatandaşlar evlerine kapanmışken, Saraçhane'deki Bisikletçiler Çarşısı'nın bulunduğu alt geçitte onlarca evsizin yattığı anlar görüntülendi.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Soğuk havaya rağmen betonun üzerine yatan evsizlerin o görüntüleri, izleyenlerin yüreğini burktu. Sosyal medyada birçok insan, evsizler için harekete geçilmesini ve onların sıcak bir yatağa kavuşmaları için bir şeyler yapılması gerektiğine yer verdi.

Sokağa çıkma kısıtlaması başladıktan sonra onlarca evsiz, sokakta yatarken görüntülendi

Sokağa çıkma kısıtlaması başladıktan sonra onlarca evsiz, sokakta yatarken görüntülendi

Sokağa çıkma kısıtlaması başladıktan sonra onlarca evsiz, sokakta yatarken görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (88)

okay:

paralar suriyelilere vatandaş evsiz

150
108
yanıtYanıtla
hüseyin:

İmamoğlu insanları ne hale getirdi

46
118
yanıtYanıtla
selim erdoğan:

hayatta chpye oy atmadım ALLAH hepimizi ıslah eylesin biz her şeye layığız hiç bir musibetten ders almıyoruz onun için iki yakamız bir araya gelmez

yanıt4
yanıt16
Emin:

Ne kadar düzenli yatmışlar hepsinde aynı battaniye! Neden ki?

yanıt0
yanıt0
empati:

Böyle durumlarda istanbul büyükşehir belediyesi ne işe yarar. . . .

32
121
yanıtYanıtla
HE KANKA:

Düzeltelim, hükûmet ne işe yarar demek istedi arkadaş. sorun değil kardeşim teşekkür etmene gerek yok insanlık hali herkes hatalı şeyler yazabiliyor, kendine iyi bak, yok yok teşekküre gerek yok.

yanıt90
yanıt24
devlet:

belediye de üstüne düşeni mutlaka yapmalı ama öncelikli olarak devletin sorumluluğudur. sırf siyasi olarak belediyeyi suçlamamak lazım. sosyal devlet anlayışı anayasa da yer alır ve bunu devlet uygulamalıdır.

yanıt52
yanıt7
Çetin:

Sadece belediye işi değil bu insanlığımızdan utanalım

yanıt0
yanıt0
Türk ocağı:

Hayinler Suriye severleri bekliyor

yanıt0
yanıt0
ref:

Suriyeli olsaydı keeşke şimdi kira gıda maaş yardımı alırlardı

73
62
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title