Haberler

Yargı Cüneyt kimdir? Hakan Dinçkol kim, kaç yaşında? Hakan Dinçkol'un rol aldığı diziler ve filmler

Güncelleme:

Kanal D ekranlarının sevilen yapımları arasında yer alan Yargı dizisinde rol alan isimler de araştırılıyor. Yargı Cüneyt kimdir? sorusunun yanıtı diziseverler tarafından aratılıyor. Yargı dizisinde Cüneyt rolünde olan Hakan Dinçkol kim, kaç yaşında? Hakan Dinçkol'un rol aldığı diziler ve filmler...

Yargı Cüneytkimdir? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yargı dizisi oyuncuları araştırılan konular arasında yer alıyor. Sevilen dizideki Cüneyt karakteri de merak edilen isimler arasında yerini alıyor. Hakan Dinçkol'un hayat verdiği Cüneytkarakteri Engin'in teyzesi olarak biliniyor. Peki, Hakan Dinçkol kim, kaç yaşında? Hakan Dinçkol'un rol aldığı diziler ve filmler İşte Yargı Cüneyt hakkında bilgiler haberimizde...

YARGI CÜNEYT KİMDİR?

Yargı dizisinde Cüneyt karakterini canlandıran isim Hakan Dinçkol'dur.

Yargı Cüneyt kimdir? Hakan Dinçkol kim, kaç yaşında? Hakan Dinçkol'un rol aldığı diziler ve filmler

HAKAN DİNÇKOL KİMDİR?

Hakan Dinçkol, 20 Aralık 1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği mezunudur. Çocuklugˆu I·stanbul, Kocamustafapas¸a ve Ayvalık'ta geçti. Aslen Yugoslav göçmeni olan Hakan Dinçkol, üniversite yıllarında tiyatro oyunlarında yer aldı ve reklam filmlerinde oynadı.

Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra ilk oyunculuk deneyimini 2015 yılında rol aldığı Asla Vazgeçmem dizisi ile yaşamış, ardından Savaşçı ve Yuvamdaki Düşman dizilerinde rol almıştır.

Hakan Dinçkol'un 2008 yılında evlenip 2016 yılında bos¸andıgˆı es¸i Merve Erol'dan, Mayra adında bir kızı vardır.

Hakan Dinçkol, şimdilerde Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Öğretmen dizisinde beden eğitimi öğretmenine hayat vermektedir. Hakan Dinçkol, 1.83 metre boyunda, 83 kilo ve Yay burcudur.

Hakan Dinçkol'un rol aldığı diziler ve filmler:

2020 – Öğretmen (Beden Eğitimi Öğretmeni) (TV Dizisi)

2018 – Yuvamdaki Düşman (Alper) (TV Dizisi)

2017 – Savaşçı (Başçavuş Turan) (TV Dizisi)

2015 – Asla Vazgeçmem (Fırat) (TV Dizisi)

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Yargı Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title