Haberler

Yalı Çapkını Ferit öldü mü? Mert Ramazan Demir diziden ayrılıyor mu? Yalı Çapkını Ferit Korhan diziden ayrılacak mı?

Güncelleme:

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünden fragman yayınlandı. Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı sonrasında Ferit öldü mü? sorusu araştırılıyor. Peki, Yalı Çapkını Ferit öldü mü? Mert Ramazan Demir diziden ayrılıyor mu? Yalı Çapkını Ferit Korhan diziden ayrılacak mı? İşte detaylar...

Yalı Çapkını Ferit öldü mü? Yalı Çapkını dizisi yeni bölümleriyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Yalı Çapkını'nın yeni bölümü merak konusu oldu. Dizinin yayınlanan 36.bölümü sonrasında Mert Ramazan Demir diziden ayrılacak mı? sorusu araştırılıyor. Peki, Yalı Çapkını Ferit öldü mü? Mert Ramazan Demir diziden ayrılıyor mu? Yalı Çapkını Ferit Korhan diziden ayrılacak mı? Detaylar haberimizde...

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM NE OLDU?

Seyran'ı Ferit'ten koparan Kazım, soluğu Seyran'la beraber Saffet Ağalarda alır. Pelin ise gördüklerinden sonra Zerrin'i çok endişelendiren bir hamlede bulunur. Ferit, Tarık'ın karşısına çıkar ve ona rest çeker. Tarık ise bu reste Orhan'a gözdağı vererek karşılık verir. Sonrasında ise Seyran'ın geceyi Ferit'le geçirdiğini öğrenince Seyran'a kendisini Kazımlara geri götürmeyi teklif eder. Ferit, tüm olup bitenlerden sonra kendini çok yalnız hissetmektedir ve Seyran'a tekrar beraber kaçmayı teklif eder. Seyran ise hiç beklemediği birinin ziyaretinden sonra önemli bir karar verir.

YALI ÇAPKINI FERİT ÖLDÜ MÜ?

Yalı Çapkını dizisinin 36.bölümü yayınlandı. Son sahnenin ardından Ferit öldü mü? sorusu araştırılıyor. Yalı Çapkını yeni sezon yayınlandıktan sonra Ferit'in durumu belli olacaktır.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Mert Ramazan Demir Ramazan Demir Yalı Çapkını Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title