Haberler

Yalçın Menteş kimdir? Yalçın Menteş kaç yaşında öldü, nereli?

Güncelleme:

Yalçın Menteş neden öldü? Çarli ve Tatlı Kaçıklar dizileri ile adını duyuran oyuncu Yalçın Menteş hayatı, biyografisi merak ediliyor. Oyuncu, 1960 yılında İzmir'de doğdu ve eğitimini de İzmir'de tamamladı. İlk oyunculuk deneyimini ise Turgut Özakman oyunuyla elde etti. Peki, Yalçın Menteş kimdir? Yalçın Menteş eşi kim? İşte, ayrıntılar...

Yalçın Menteş, 2019 yılında akciğer kanseri ve zatürre nedeniyle İstanbul'da hayatını kaybetti. 1983 yılında İzmir'de kurduğu tiyatro ile daha geniş kitlelere ulaştı. Oyuncunun 1991 yılında eşi Birhan Menteş'ten Atilla adında oğlu oldu. Yalçın Menteş nereye defnedildi? Sanata gönül veren usta isim tiyaro için İstanbul'a yerleşmişti. Yalçın Menteş hayatı haberimizde.

YALÇIN MENTEŞ KİMDİR?

Usta oyuncu, 1 Nisan 1960'ta İzmir'in Tire ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı. Yalçın Ajansı'nı kuran Menteş, bir süre muhasebecilik yaptı. İzmir'de liseyi bitirdikten sonra, 1977 yılında tiyatroya Turgut Özakman'ın "Darılmaca Yok" adlı oyunuyla başladı.

Yalçın Menteş kimdir? Yalçın Menteş kaç yaşında öldü, nereli?

ÇARLİ İLE YILDIZI PARLADI

1999 yılında Star Tv'de yayınlanan "Çarli" ve başrollerini Mehmet Ali Erbil ile paylaştığı televizyon dizisi "Tatlı Kaçıklar" ile popüler olan Yalçın Menteş, 1983'de İzmir'de 45 kişilik kadrosuyla bir cep tiyatrosu kurdu. 1987'de İstanbul'a yerleşti. TRT'deki bazı programlara küçük güldürü bölümleri hazırlayan Menteş, 1981'de evlendiği eşi Birhan Menteş'ten 1991 doğumlu Atilla adında oğlu oldu.

Yalçın Menteş kimdir? Yalçın Menteş kaç yaşında öldü, nereli?

Bir süredir İstanbul'da bir hastanede akciğer kanseri ve zatürre tedavisi gören oyuncu Yalçın Menteş, 7 Şubat 2019 tarihinde İstanbul'da 58 yaşında hayatını kaybetti. Cenazesi 9 Şubat 2019 tarihinde Pendik Şeyhli Mezarlığı'na defnedildi.

Yalçın Menteş kimdir? Yalçın Menteş kaç yaşında öldü, nereli?

YALÇIN MENTEŞ FİLMLERİ

Tatlı Kaçıklar

Yalancı Yarim

Cennet Mahallesi

Çarli

Yalancı Romantik

Sevda Tepesi

Akasya Durağı

Doksanlar

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Tatlı Kaçıklar Yalçın Menteş İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title