Haberler

Ya Çok Seversen Onur kimdir? Oğulcan Arman Uslu kim, kaç yaşında? Ya Çok Seversen dizisi Onur Yılmaz karakterini kim canlandırıyor?

Ya Çok Seversen dizisinde Onur karakterini canlandıran oyuncu Oğulcan Arman Uslu'nun kim olduğu ve kaç yaşında olduğu merak konusu. Onur karakteri araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Ya Çok Seversen Onur kimdir? Oğulcan Arman Uslu kim, kaç yaşında? Ya Çok Seversen dizisi Onur Yılmaz karakterini kim canlandırıyor? İşte detaylar...

Kanal D'nin yeni dizisi Ya Çok Seversen ilk bölümüyle ekranlara geldi. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken Ya Çok Seversen dizisinin oyuncu kadrosu araştırılmaktadır. Ya Çok Seversen dizisinde yer alan Onur karakteri merak konusu oldu. İzleyiciler tarafından Onur karakterini kim canlandırıyor araştırılıyor. Peki, Ya Çok Seversen Onur kimdir? Oğulcan Arman Uslu kim, kaç yaşında? Ya Çok Seversen dizisi Onur Yılmaz karakterini kim canlandırıyor? Detaylar haberimizde...

YA ÇOK SEVERSEN ONUR KİMDİR?

Dolandırıcı ekibin abisi. Hakkaniyetli, sahiplenici ve merhametli. Yakup ona çok güvenir. Güvenlikten sorumlu, gözü kulağı açık. Bir tek aşkta kördür gözleri. Leyla'ya yıllardır platonik aşıktır ama bir türlü itiraf edememiştir. Reddedilmekten korkmaktadır. Onu her gelinlikle gördüğünde içten içe üzülür. Bir tek Meryem, Onur'un duygularının farkındadır.

YA ÇOK SEVERSEN ONUR KARAKTERİNİ KİM CANLANDIRIYOR?

Ya Çok Seversen dizisinde Onur Yılmaz karakterini Oğulcan Arman Uslu canlandırmaktadır.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Ya Çok Seversen Onur Yılmaz Gündem Magazin Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title