Haberler

Üç Kuruş ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Üç Kuruş hangi gün yayınlanıyor? Üç Kuruş bugün yok mu, gün mü değiştirdi? Üç Kuruş Pazartesi günü mü?

Güncelleme:

Show TV'nin sevilen dizisi Üç Kuruş ne zaman ve hangi kanalda başlayacak merak edildi. İzleyiciler, Üç Kuruş ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Üç Kuruş 3 Ocak Pazartesi yok mu? Üç Kuruş hangi gün başlıyor? araştırması yapıyor. Peki, Üç Kuruş bugün var mı? Üç Kuruş ara mı verdi? Üç Kuruş ne zaman? Üç Kuruş saat kaçta başlıyor? İşte bilgiler...

Üç Kuruş, Ay Yapım imzalı, ilk bölümü 1 Kasım 2021 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği, senaryosunu Murat Uyurkulak ve Damla Serim'in kaleme aldığı aksiyon, dram ve polisiye türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Peki, Üç Kuruş ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Üç Kuruş hangi gün yayınlanıyor? Üç Kuruş bugün yok mu, gün mü değiştirdi? Üç Kuruş Pazartesi günü mü?

ÜÇ KURUŞ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Üç Kuruş her hafta Pazartesi günü saat 20:00 'da Show TV'de ekranlara geliyor.

Fakat dizi bugün yılbaşı arası nedeniyle ekranlara gelmeyecek. Üç Kuruş yeni bölümü haftaya 10 Ocak 2022 tarihinde yayınlanacak. Bu hafta hemen hemen tüm diziler yılbaşı arası veriyor.

ÜÇ KURUŞ KONUSU NE?

Çıngıraklı'nın "koruyucusu" konumundaki mafya lideri Kartal (Uraz Kaygılaroğlu) ile Organize Büro'nun gözü kara komiseri Efe (Ekin Koç) arasındaki kovalamaca bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

ÜÇ KURUŞ OYUNCULARI KİMLER?

Kartal Çaka (Uraz Kaygılaroğlu): Çıngıraklı mahallesinin lideridir.

Efe Tekin (Ekin Koç): Organize Büro'nun asi, idealist komiseridir.

İrfan Kahraman (Diren Polatoğulları): Seri katildir.

Bahar Yöndel (Nesrin Cavadzade): Nezih'in kızıdır.

Leyla Çaka (Aslıhan Malbora): Kartal'ın kız kardeşidir.

Neriman Çaka (Nursel Köse): Kartal'ın halasıdır.

Oktay Çaka (Civan Canova): Kartal'ın babasıdır.

Nezih Yöndel (Zafer Algöz): Bahar'ın babasıdır.

Baybars (Kadir Çermik): Mafya babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ay Yapım Üç Kuruş Dizi Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title