Haberler

The Witcher yayımlandı! The Witcher 1. sezon 1. bölüm izle

Henry Cavill'ın canavar avcısı olarak sevenlerinin karşısına çıkacağı dizi The Witcher'ın birinci sezonu tamamlandı. 8 bölümlük ilk sezon ile izleyen karşısında bulunacak dizi, Andrzej Sapkowski'nin romanından uyarlandı. The Witcher 2. sezon onayını da aldı. The Witcher 2. sezon ne zaman? İşte, The Witcher konusu...

Canavar avcısı" Witcher''ın merkezde yer aldığı hikaye dizi olarak Netflix aracılığı ile evlere konuk olacak. Yayımlanmasına kısa bir zaman kala, The Witcher'ın ilk sezosu 1 saatlik 8 bölümden oluşuyor. Peki, The Witcher ne zaman ve saat kaçta? The Witcher oyuncuları...

2. SEZON ONAYI GELDİ!

Toplamda 8 kitaptan uyarlanan dizi, ilk sezon ile olayların tarihsel süreç akışında gelişmediğini izleyiciye kanıtlayacak ve 1. sezonunun bir çırpıda bitmesine neden olacak gibi görünüyor. Game of Thrones'un tahtına kurulmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda 2. sezon için onay alan dizinin hazırlıklarının ise başladığı söyleniyor. The Witcher yeni sezon bölümlerinin Şubat 2020'de çekimlerine başlanacağı öne sürüldü.

The Witcher yayımlandı! The Witcher 1. sezon 1. bölüm izle

THE WİTCHER NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Noel tatilien denk gelen ve merakla beklenen dizi, 20 Aralık'ta Netflix üzerinden seyircilerle buluşacak. Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin yarattığı 8 kitaplık fantastik hikayeden meydana gelen The Witcher,Türkiye saatiyle 11.00'da resmen Netflix'te olacak.

THE WİTCHER KONUSU

Canavarları avlamakla uğraşan yalnız avcı Witcher Geralt, insanların yaratıklardan daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır. Ancak kader onu güçlü bir büyücü ve tehlikeli bir sırra sahip genç bir prensesle karşılaştırır. Üçlü, artık her geçen gün daha da vahşi hale gelen bu kıtada birlikte yürümeyi öğrenmelidir.

The Witcher yayımlandı! The Witcher 1. sezon 1. bölüm izle

THE WİTCHER OYUNCU KADROSU

Heyecanla beklenen The Witcher dizisinin başrolünde Henry Cavill yer alıyor. Jodhi May, Björn Hlynur Haraldsson, Adam Levy, MyAnna Buring, Mimi Ndiweni, Therica Wilson-Read, Emma Appleton, Eamon Farren, Joey Batey, Lars Mikkelsen, Royce Pierreson, Maciej Musial, Wilson Radjou-Pujalte, Anna Shaffer gibi isimler de dizinin önemli karakterleri arasında bulunuyor.

The Witcher yayımlandı! The Witcher 1. sezon 1. bölüm izle

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Andrzej Sapkowski Adebayo Akinfenwa Henry Cavill Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Emre Kartal kim, tutuklandı mı? İsmail Kartal'ın oğlu kimdir? Hulusi Belgü kimdir? Hulusi Belgü görevi ne, nereli? Yapı Kredi Bankası satıldı mı? Koç Holding'ten açıklama geldi Ben Bu Cihana Sığmazam canlı izle! 21 Mayıs ATV canlı izle! Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak? BBCS 67. bölüm izle! #128250 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Boston Celtics Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 21 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Yapı Kredi kimin? Yapı Kredi yerli mi, yabancı mı? 21-22 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Japonya Bayan Voleybol Milli Takım kadrosu ve instagram hesapları ne? Arjantin Bayan Voleybol Milli Takım kadrosu ve instagram hesapları ne? Survivor kim kazandı? 21 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? 21-22 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 21 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 21 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title