Haberler

Survivor futbol oyununu kim kazandı? 1 Şubat Survivor 2021'de futbol maçı ödülü neydi, kim kazandı?

Güncelleme:

Ekranların sevilen yarışması Survivor 2021'de bu akşam yeni yarışmacılar katıldı. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarına katılacak yeni yarışmacılar, kendilerini ilk defa ödül oyununda gösterdi. 1 Şubat Pazartesi günü Survivor 18. bölümde sezonun ilk futbol maçında kazananı da nefis bir ödül bekliyordu. Survivor'da futbol oyununu kim kazandı?

TV8 ekranlarından büyük bir ilgiyle takip edilen Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler'de bu akşam futbol maçı heyecanı yaşandı. Survivor'ın 18. bölümünde üç yeni yarışmacı Ünlüler ve Gönüllüler takımına katıldı. Sonrasında oluşan yeni kadrolar, kozlarını futbol maçında paylaştı. İlk defa yapılan kum saha futbol maçı büyük bir heyecana neden oldu. Kazanan takımı ise güzel bir ödül bekliyordu… Peki, 1 Şubat Survivor 2021'de futbol maçını kim kazandı? Survivor'da yeni yarışmacılar kimler, hangi takıma girdi? Survivor 18. bölüme dair detaylar haberimizde.

SURVİVOR'DA FUTBOL MAÇINI – ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye'de kum saha futbol maçı büyük bir heyecana ve mücadeleye neden oldu. Survivor futbol maçında Birbirinden güzel gollerin ve karşılaşmaların ekrana geldi. Müthiş karşılaşmaların yaşandığı oyunda ilginç anlar, değişik ve güzel goller nefes kesti. Günün sonunda Survivor'da ödül oyununu kazanan takım 10-7 skorla Ünlüler oldu.

İsmail - Batuhan 1-3 Poyraz - Baran

Melis - Merve 3-1 Aleyna Çalışkan - Duygu

Barış - Doğan 3-1 Steven - Yunus Emre

İlayda - Gonca 2-3 Ayşe - Aleyna

İsmail - Batuhan 1-3 Yunus Emre - Steven

Merve - Melis 3-1 Aleyna - Ayşe

Barış - Doğan 3-0 Poyraz - Baran

İlayda - Gonca 3-1 Aleyna Çalışkan - Duygu

Sergen - Doğan 1-3 Yunus Emre - Baran

Öykü - İlayda 0-3 Hanzade - Ayşe

Çağrı - Barış 2-3 Poyraz - Steven

Merve - Gonca 3-0 Duygu - Aleyna

Çağrı - Barış 3-2 Baran - Yunus Emre

Öykü - İlayda 3-2 Aleyna - Duygu

Sergen - Doğan 0-3 Steven - Poyraz

Merve - Gonca 3-0 Hanzade - Ayşe

Barış - Batuhan - İsmail 3-2 Yunus Emre - Steven - Baran

SURVİVOR 2021'İN YENİ YARIŞMACILARI

Survivor 2021'de Ünlüler ile Gönüllüler takımların üç yeni yarışmacı katıldı. Survivor 2021'in yeni yarışmacıları Doğan Keser, Gonca Kakar, Aleyna Çalışkan. Ünlüler takımına Doğan ve Gonca, Gönüllüler takımına ise Aleyna katıldı.

SURVİVOR'DA FUTBOL MAÇININ ÖDÜLÜ NE OLDU?

Survivor Türkiye'nin sevilen oyunlarından biri olan futbol maçı, bu akşam ilk defa oynandı. Ünlüler ile Gönüllüler takımı yarışmacıları, kum üzerinde futbol yeteneklerini sergiledi. Bu müthiş mücadele içinde geçecek oyunda kazanan takım Oreo bisküvi yeme şansını elde etti.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sergen Doğan Barış Doğan Futbol Haberler

Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek 'Koltuk' muhabbeti

Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek "Koltuk" muhabbeti

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

Bakmadan Geçme

Balıkesir bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bolu bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Aydın bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bitlis bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Artvin bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bingöl bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Ardahan bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bilecik bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Tokat bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Antalya bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Ankara bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bayburt bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Tekirdağ bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Amasya bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Fame Beach nerede, nasıl gidilir?
AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title