Haberler

Serkan Reçber kimdir? Serkan Reçber kaç yaşında ve nereli?

Spor dünyasının merak edilen isimleri arasında olan Serkan Reçber kimdir? Zeytinburnu alt yapısından spor dünyasına katılan isimler arasında olan Serkan Reçber, uzun yıllar boyunca sahada olan başarılı bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Serkan Reçber kimdir? Serkan Reçber kaç yaşında, nereli? Serkan Reçber hangi takımlı?

Pek çok takımın kadrosunda gördüğümüz bir isim olan Serkan Reçber, kariyerine yorumcu olarak devam etmekte. Ekranların merakla takip edilen isimlerinden olan Serkan Reçber kimdir?

SERKAN REÇBER KİMDİR?

1975 tarihinde dünyaya gelen eski Milli futbolcu Serkan Reçber futbol hayatına Zeytinburnu takımı alt yapısında başlamıştır. Her iki ayağınıda çok iyi kullanan Reçber uzun yıllar Ön Libero pozisyonunda futbol oynamıştır. Bir dönem Çanakkale Dardanelspor takımının Sportif Direktörlük görevini üstlenmiştir.

Futbola Zeytinburnuspor'da başlayan Serkan Reçber, Zeytinburnuspor dışında Mersin İdmanyurdu, Göztepe, Bursaspor, Eskişehirspor, Antalyaspor ve Fenerbahçe gibi takımlarda forma giydi.

Önceleri forvet ve santrofor oynasa da orta saha ve önliberoda daha başarılı oldu. Fenerbahçe formasını 1995-1996 sezonunda giyen ve fazla şans bulamayan Serkan Reçber, o sezon sarı-lacivertli ekiple lig şampiyonluğu yaşadı. Serkan Reçber, halen TRT Spor'da yorumculuk yapmakta.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Zeytinburnuspor Serkan Reçber Zeytinburnu TRT Spor Futbol Gündem Güncel Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title