Haberler

Şahmaran dizisi nerede geçiyor? Şahmaran dizisi konusu ne, nerede çekildi? Şahmaran oyuncu kadrosu!

Güncelleme:

Netflix platformunda yayınlanan Şahmaran dizisi nerede geçiyor ve Şahmaran dizisi konusu ne olduğu seyirciler tarafından merak ediliyor. Şahmaran dizisi oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Şahmaran dizisi nerede geçiyor ve Şahmaran dizisi konusu ne, nerede çekildi gündeme geliyor. Peki, Şahmaran dizisi nerede geçiyor? Şahmaran dizisi konusu ne, nerede çekildi? Şahmaran oyuncu kadrosu!

Şahmaran dizisi yayınlandığı günden itibaren gündemden düşüyor. Başrol oyuncularından Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in yer aldığı Şahmaran dizisi nerede geçiyor ve Şahmaran dizisi konusu ne olduğu merak ediliyor. Şahmaran dizisi nerede geçiyor? Şahmaran dizisi konusu ne, nerede çekildi? Şahmaran oyuncu kadrosu! Detaylar haberimizdedir…

ŞAHMARAN DİZİSİ NEREDE GEÇİYOR?

Şahmaran dizisi 20 Ocak 2023 tarihinde Netflix'te yayınlandı. Şahmaran dizisinin çekimleri Adana, Tarsus ve Datça'da gerçekleşti.

Şahmaran dizisi nerede geçiyor? Şahmaran dizisi konusu ne, nerede çekildi? Şahmaran oyuncu kadrosu!

ŞAHMARAN DİZİSİ KONUSU NE?

Öğretim görevlisi olarak Adana'ya giden Şahsu, yıllar önce annesini terk eden büyükbabası ile yüzleşme kararı alır. Bu yolculukta kendisini Şahmaran'ın soyundan gelen ve ismi Mar olan sıra dışı ve gizemli bir topluluk ortasında bulur.

Aşkın ve bilgeliğin temsili olan Şahmaran efsanesine koşulsuz inanan Mar halkı, Şahsu'nun gelmesi ile tarihi kehanetin tamamlanmasını bekler. Büyükbabasının karşısına dikilip geçmişin hesabını sormak isteyen Şahsu ve Maran'ın yollarının kesişmesi ile her şey değişecektir.

Şahmaran dizisi nerede geçiyor? Şahmaran dizisi konusu ne, nerede çekildi? Şahmaran oyuncu kadrosu!

ŞAHMARAN OYUNCU KADROSU

Serenay Sarıkaya - Şahsu

Burak Deniz - Maran

Mustafa Uğurlu - Davut

Mahir Günşiray - Ural

Mert Ramazan Demir - Cihan

Ebru Özkan - Çavgeş

Hakan Karahan - Lakmu

Elif Nur Kerkük - Medine

Mehmet Bilge Aslan - Salih

Berfu Halisdemir - Diba

Nilay Erdönmez - Hare

Nil Sude Albayrak - Bike

Ayşe Lebriz Berkem - Tutku

Ece Ertez - Lilit

Beran Soysal - Camsap

Almina Günaydın - Şahsu'nun çocukluğu

Şahmaran dizisi nerede geçiyor? Şahmaran dizisi konusu ne, nerede çekildi? Şahmaran oyuncu kadrosu!

Şahmaran dizisi nerede geçiyor? Şahmaran dizisi konusu ne, nerede çekildi? Şahmaran oyuncu kadrosu!

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Şahmaran Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title