Haberler

Sahibinden.com Adresindeki İlana Tepkiler Sürüyor

Güncelleme:

Sahibinden.com internet adresinde yayınlanan habere kullanıcıların tepkileri devam ediyor. Sahibinden az kullanılmış güvenlik görevlisi başlığıyla açılan ilanı görenler ilana tepki gösteriyor. Sahibinden satılık mal ilanı gibi açılan ilanın detayları şu şekilde.

Sahibinden com'a verdiği satılık Az Kullanılmış Güvenlik görevlisi ilanı sahibinden com'a girenleri hem kızdırdı hem de şaşkına çevirdi. Sahibinden com'da yer alan ilana göre; Sadece 803 TL ver evini eşyanı çoluğunu çocuğunu pskolojik olarak rahat ettirin. Her her koşulda gider. Elemanımız 4x4 jip gibidir resmen gazla çalışır. Gazı iyi verirsen hele bir de 803 lira maaşına zam yapacam dersen ortalığın anasını ağlatır. Gece gündüz uyumaz robot gibi resmen hamal yerine kullanabilirsiniz çünkü sudan ucuz.

DEĞİŞTİRMEMİN NEDENİ ÜST BİR MODELİNİ ALACAĞIM İÇİNDİR

Güvenlik görevlisini benim değişmek istememin endeni bir üst modelini alacağım içindir. Kendi malım diye demiyorum alan arkadaş çok rahat edectir. Az yer az ister çok çalışır. Seni kadroya alacağım demen yeterl. Bir yere dik sabaha kadar ordan kıpırdamaz. Alankişinin tarlası bağı bahçesi varsa gündüzleri korkuluk olarak da kullanılabilir.

GAZ VERİN GERİSİNİ DÜŞÜNMEYİN

Sabah akşam kadroyu verdik verecez diyerekmotivasyonunu arttırabilirsiniz. Tek yapmanız gereken gaz vermeniz sonrasında korkmayın salın ortalığa birşey olmaz merak etmeyin. Sabah akşam fırçala laf söyle kötü konuş hiç takmaz karşılık vermedem la havle der kafayı eğer gider. Baktınız karşılık vermeye kalkıyor işte kapı işine gelmiyorsa yürü demeniz yeter kuzu gibi olur. Benim diye övmüyorum malımı bu modellerin geneli böyle bu özellikler mevcut bakımları yeni yapıldı. Kışlık botu yeni alındı, mont kaban sıfır alan arkadaş sigortasını yapıp direk binecek şimdiden alan arkadaşa hayırlı olsun.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title