Haberler

Perihan Abla dizisi TRT 1 ekranlarında yeniden yayınlanmaya başladı

Güncelleme:

Gönüllerde taht kuran efsane dizi Perihan Abla, TRT 1 tekrardan izleyici ile buluşuyor. Yeniden yayınlanan dizi evde karantinada olanlar tarafından büyük bir sevinç ve mutlulukla karşılandı.

Efsane dizisi Perihan Abla tüm sıcaklığı ile ekranlara geri döndü. TRT 1'de yeniden ekranlara gelen eski dizi koronavirüs günlerinde evde karantinada olanlara büyük bir keyif yaşatıyor. Neşe, heyecan ve samimiyet dolu dizi Perihan Abla'nın tekrar yayınlanması ile sosyal medyada gündem oldu. Perihan Abla'nın yanı sıra Gülşen Abi, Yedi Numara ve Yeditepe İstanbul gibi efsaneleşen dizilerde peş peşe yayınlanacak.

PERİHAN ABLA HANGİ KANALDA?

Başta Perihan Abla dizi olmak üzere TRT 1'de artık her Cumartesi günü Nostalji Kuşağında sevilen diziler sizlerle olacak. İşte TRT 1 ekranlarında yayınlanacak diziler:

10:55 Nostalji Kuşağı "Perihan Abla"

12:50 Nostalji Kuşağı "Gülşen Abi"

14:05 Yedi Numara

16:00 Yeditepe İstanbul

PERİHAN ABLA DİZİ KONUSU NEDİR?

1986 yılında TRT 1'de başlayan Perihan Abla, 1987 yılında Şevket Altuğ diziden ayrıldıktan sonra kanalı değişerek TRT 2'ye transfer oldu. Dizi 1988 yılında sona erdi. Türkiye'de dizi kültürünü başlatan 1988 yapımlı ve tüm seri boyunca TRT'de yayınlanmış Türk Televizyon tarihindeki öncü dizilerden birisidir. İki kardeşine bakmak zorunda olan Perihan Abla Perran Kutman ve onu deliler gibi seven Şakir'i Şevket Altuğ, ayrıca birçok tiyatro oyuncusunun konularına göre oynadığı aynı mahallede yaşayan farklı insanları anlatmaktadır. Dizi gösterildiği dönemde büyük ilgi gördü ve Türk Televizyon tarihindeki yerini aldı. Şevket Altuğ, diziden ayrıldığında toplam 74 bölüm çekilmişti.

Perihan Abla dizisi nedir? Perihan Abla dizi konusu nedir? Perihan Abla dizi oyuncuları kimdir? Perihan Abla hangi kanalda? TRT Nostalji Kuşağı!Perihan Abla

PERİHAN ABLA DİZİ OYUNCULARI KİMLER?

Perran Kutman (Perihan Abla), Şevket Altuğ (Şakir Uysal), Ercan Yazgan (Şoför İsmet), Tuluğ Çizgen (Meraklı Melahat), Cihat Tamer (Patron Cihat), Songül Ülkü (Sevil Çokbilir), Mehmet Gülerbaşlı, Uğurtan Sayıner, Işık Aras Leman, Erol Durak (Küçük Surat Hakan), Sermin Karaali, Reyhan Ayyüzlü (Kasap Cavit), İskender Bağcılar, Erdinç Dinçer (Muhasebeci Rasim), Melike Altunbaran, Alpay İzer (Kahveci Saffet), Sedat Kalkavan, Cenk Rofe, Adnan Orhan, Ertuğ Koruyan, Şafak Güçlü, Serkan Dönmez, Osman Alyanak (Bakkal Osman), Latife Saruhan (Meraklı Melahat'ın Annesi)

Perihan Abla dizisi nedir? Perihan Abla dizi konusu nedir? Perihan Abla dizi oyuncuları kimdir? Perihan Abla hangi kanalda? TRT Nostalji Kuşağı!

Diler Saraç (Şakir'in Annesi), Hüseyin Kaşif (Şakir'in Babası), Ersun Kazançel, Erdinç Üstün (Berber Raşit), Erdal Özyağcılar, Kenan Büke (Fahri Dayı), Kenan Pars, Ülkü Ülker, Demir Nuyan (Manav Hasan), Can Özbatur, Cemal Çolak, Ahmet Sezerel, Selçuk Yalçıntan, Leman Çıdamlı (Mahalle Sakini Leman), Cenap Küçüksu, Nesrin Çetinel, Ahmet Gülhan, Bilge Zobu (Mahalle Komiseri), Orhan Çağman (Hidayet Amca), Avni Yalçın, Ayşegül Devrim, Seyyal Taner, Gül Erda, Selahattin Fırat, Müjgan Ağralı, Kader Demir,Savaş Yurttaş, Demet Akbağ (4. Bölüm de yarışmacı)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Şevket Altuğ Perihan Abla Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (31)

icvo:

80ler furyası saçlar perma ve içten gülümsemeler. . .

5
0
yanıtYanıtla
CAN DEP:

O ne güzel birde evde yeterince erzak olursa...

5
0
yanıtYanıtla
ferhat:

youtube de zaten var

1
4
yanıtYanıtla
25:

Lan lavuk her şeye ne muhalefet ediyorsun.

yanıt2
yanıt1
31:

Benimde şeyma

yanıt1
yanıt0
es:

kaygısızlar ve bizimkıler dızısıde yayınlansın

4
1
yanıtYanıtla
Avni:

uzaylı zekiyede olsun la.bonanza olsun,dallas olsun,kara şimşek olsun.kücük ev olsun.heidi olsun.bide ramodaki yeşil gözlü fatoş olsun

yanıt2
yanıt1
ÇAMÜR DAYÜ:

colombo, şeker kız candy, mc millan ve karısı dayısı halası teyzesi, fşlamingo yolu hava dolu, tatlı sert, tatlı cadı , uzay yolu, uzay 1999, mr pip, mr jhon, mr steed onlarda olsaydı ya be es denen portakal kafalü,

yanıt1
yanıt0
dr:

eski film ve diziler bence daha iyi sayilir bazilari film cikar bol kufurlu dizi dersen sapik konusu aile ici zaten musafir var iken turk dizisi acmak fazla film dersen bol kufur ve kufur anlamina gelen hakaret bu film yapanlar kime gøre yapar bol kufurlu ona baksa gencler bakar da gencler de zaten para yok recep ivedik mi var kufur mide bulandiran haraket bu komedi ise yazik benzeri bir suru var ayni kalite

2
1
yanıtYanıtla
ErenDerdiçok:

Merhaba genç kalanlar unutulurmu bu sıcacık sevgi dolu diziler. Kuruntu Ailesi Süper Baba Bizimkiler Kaynanalar Kaygısızlar Çiçek TAKSİ Akasya Durağı kalplerde yeredinmiş dizilerdir.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title