Haberler

Paramparça En Yeni Bölüm Fragmanı, 15.Bölümden Görüntüler

Güncelleme:

Paramparça 15.bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananların özeti. Nurgül Yeşilçay'ın usta oyunculuğunu sergilediği Paramparça dizisinin yeni bölümünün fragmanı ve dizideki son gelişmeler.

Paramparça dizisi dün akşam bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. Keriman'ın eseri olan Hazal'ın dünyası başına ters döndü. Özkan'ın Cihan'a olan krizi başına büyük sıkıntılar açtı. Düşünmeden yaptığı hareketin bedeli bu sefer ağır olacak. Paramparça dizisi 14.bölümde neler oldu?

Paramparça dizisi nde dün akşam neler oldu? 14.bölümü ile pazartesi akşamı STAR TV ekranlarında heyecenlı dakikalar yaşatan dizinin olayları bitmek bilmiyor. Özkan'ın ani hareketlerinden Cihan, bu bölümde nasibini alır. Gülsere'i Cihan'dan kıskanan Özkan soluğu DarkBule'da alır ve camı çerçeveyi indirir, üstüne bir de adam yaralar. Polisler peşinde olan Özkan'ın ablası Kerşman ondan kurtulmanın yollarını arar. Gülseren ise önceki gece yaşadıklarının şokundadır. Ölümün eşiğinden dönen Gülseren olayları öğrenince Cansu ve Hazal'ın durumunu merak eder. Cihan, o adamdan kızlarını ve Gülseren'i nasıl koruyacağını düşünmekte... Paramparça dizisi 14.bölüm ve 15.bölüm hakkında en ince detaylara haberler.com'dan ulaşabilirsiniz.

PARAMPARÇA 15.BÖLÜM FRAGMANI

Star TV'de bu sezon ekranlara gelen Paramparça dizisi yayınlandığı haftadan itibaren rating sırlamasında zirvede ki yerini korumayı başardı. Star TV'nin başarılı yapımı Paramparça yine bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. Dizi AB ve Total'de en çok izlenen yapım oldu. Paramparça'yı, Karadayı zirve yarışında takip etti.

Kaynak: SonDakika.com / Gündem

Nurgül Yeşilçay Star Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title