Haberler

Müge Anlı canlı izle bugün! Müge Anlı 10 Haziran 2021 izle! ATV canlı - 10 Haziran ATV yayın akışı! Müge Anlı saat kaçta?

Güncelleme:

Müge Anlı Canlı izle bugün! ATV Müge Anlı canlı izle bugün! en çok aranan başlıklardan biri olarak karşımıza çıkıyor. ATV Canlı Müge Anlı izle! ATV yayın akışı! Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı programında bugün neler oldu? Müge Anlı'da dün neler oldu? Müge Anlı ne zaman başladı? Müge Anlı saat kaçta? 10 Haziran Müge Anlı canl

Müge Anlı canlı izleme linki haberimizde. Müge Anlı ATV Canlı izle! Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün de 10 Haziran 2021 Perşembe ekranlara geliyor. Peki Müge Anlı'da neler oldu? Müge Anlı'nın sunduğu ATV ekranlarına gelen programda hüzünlü olaylar, savrulup giden hayatlar, ilişkiler ve yapılan DNA testleri gibi merak edilen konular yer alıyor. Peki, Müge Anlı canlı izle! 10 Haziran 2021 ATV Müge Anlı canlı izle! İşte detaylar haberimizde...

ATV MÜGE ANLI CANLI İZLE

ATV'nin rakipsiz programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Haziran 2021 canlı yayınında Türkiye'yi sarsan vahşi cinayetler ilgili son dakika gelişmesi! Müge Anlı canlı yayın izlemek için buraya tıklayınız.

ATV YAYIN AKIŞI BUGÜN 10 HAZİRAN 2021 PERŞEMBE

  • 08.00 Kahvaltı Haberleri
  • 10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert
  • 13:00 ATV Gün Ortası
  • 14:00 Beni Bırakma
  • 16:20 Esra Erol'da
  • 19:00 ATV Ana Haber

TÜM VİDEOLARI GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

MÜGE ANLI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün saat 10:00'da ATV kanalında!

MÜGE ANLI DÜN 9 HAZİRAN 2021 ÇARŞAMBA GÜNÜNDE NELER OLDU?

Müge Anlı, tekerlekli sandalye bağışlayanların isimlerini okuyarak teşekkür etti, ardından da gönderilen çiçek notlarını okuyup teşekkürlerini sundu. 20 yaşındaki Melisa Nacak'ın evden Perşembe günü evden kaçtığını, anne Nilgün Nacak'ın stüdyoda olduğunu söyledi. Müge Anlı, Melisa'nın bazı fotoğraflar çektirdiğini sonra da birisine attığını ve tehditler aldığını, kızın psikolojisinin bozulduğunu dile getirdi. Melisa'nın annesine yolladığı video yayınlandı, Melisa videoda, her yerde kendisinin arandığını ama kaçırılmadığını, kaçtığını, geri dönmeyi düşünmediğini ve yeni bir yola çıktığını hatta evlendiğini açıkladı, ardından da nüfus cüzdanını gösterdi. 69 yaşındaki Hüseyin Kök'e ne oldu? Alaeddin Bey, olay günü babası ile dayısının ormana ağaç kesmeye gittiğini, ellerinde de küçük bir testere olduğunu, ormanda ağaç kestiklerini, katıra yüklediklerini, katırın yıkıldığını ve odunları düşürdüğünü, babasının tekrar o katırı kaldırıp odunları da tekrar yüklediğini söyledi. Müge Anlı, katır yere devrilince odunların tekrar yere indirilmesi gerektiğini, iki kişi de gidildiği için beraber sonra tekrar odunları koymaları gerektiğini, neden Hüseyin Bey'in odunları orada adamla bırakıp gittiğini, sonra da kaybolduğunu sorguladı. 69 yaşındaki Hüseyin Kök parası yüzünden mi ortadan kaldırıldı?

MÜGE ANLI NE ZAMAN BAŞLADI?

Müge Anlı ile Tatlı Sert, yapımcılığını ve sunuculuğunu Müge Anlı'nın yaptığı, yönetmenliğini Ahmet Şirin'in üstlendiği 2008 yılından bu yana Atv'de sabah kuşağında yayınlanan kayıp kişilerin arandığı, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetlerin aydınlatılmaya çalışıldığı Müge Anlı ve beraberindeki Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Şevki Sözen ve avukat Rahmi Özkan'ın yer aldığı televizyon programı. 13 sezondur kesintisiz yayımlanan program bugüne kadar 3150 kaybı bulmuş, 164 cinayet dosyası aydınlatmış ve 875 aileyi kavuşturmuştur.

Program ilk kez 18 Ağustos 2008 tarihinde başladı.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Müge Anlı Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title