Haberler

Mersin İY Fenerbahçe maç özeti (Mersin FB) geniş özet

Güncelleme:

Mersin İY Fenerbahçe maç özeti. 17 Mayıs Mersin İY Fenerbahçe maçının geniş özeti ve Süper Lig 32.hafta maçlarından en güzel goller, maçların geniş özet görüntüleri.

Mersin İY Fenerbahçe maç özeti. Mersin FB geniş özet. Şampiyonluk yarışını son haftaya kadar sürdürmek isteyen Fenerbahçe Mersin İY deplasmanındaydı. Son iki haftaya girilirken zorlu Mersin deplasmanında 3 puan arayan Fenerbahçe'de Mehmet Topuz'un maç öncesi sakatlanması ve hastaneye kaldırılması şok etkisi yarattı. Fenerbahçe ile Mersin İY arasında oynanan mücadelenin geniş özet görüntüleri ve tarıtşmalı pozisyonları haberler.com adresinde.

Pedriel oyundan çıktı Güven Varol oyunda.
52
Fenerbahçe serbest vuruşunda ise Caner, topu üstten dışarı gönderdi.
52
Oktay Delibalta çıkıyor. Kaleci Nihat Şahin oyunda
49
KIRMIZI KART - Mersin'de kaleci Muammer, kırımızı kart gördü.
48
DİREK - Weliton yine direği geçemedi. Sol kanattan Wederson'un kulalndığı serbest vuruşta topa kafa vuran Weliton'un vuruşu üst direğe çarpıp dışarı çıktı.
45
İkinci yarı başladı.
45
İlk yarı sonucu: Mersin idmanyurdu 0-0 Fenerbahçe
45
+1 oynanacak
44
Welliton'un yakın mesafeden kafa vuruşu yine direkten döndü ama pozisyon ofsayttı.
43
Caner Erkin önce kullandığı köşe vuruşunda sonra da barajdan seken topta kaleyi denedi ama top kaleye gitmedi.
41
DİREK - Weliton'un şutu direkten döndü. Fenerbahçe savunmasının az adamla yakalandığı bir anda sağ kanattan çıkarılan topa vuran Weliton direği geçemedi.
38
Soldan gelen Fenerbahçe'de Caner'in pasında ceza sahası içinde önü boş olan Hasan Ali Kaldırım topu kontrol etmeyi başaramadı ve topu kaybetti.
33
Organize gelişen Fenerbahçe atağında Diego kaleyi karşısına alıp sert vurdu. Muammer üstüne glen topu yumrukladı.
31
Kuyt'ın kafa vuruşu Muammer'de kaldı.
27
Serbest vuruştan sonra topu karşılayıp hızlı çıkan Mersin'de Nakoulma hızlı bir koşuyla Fenerbahçe ceza sahasına soldan sokuldu. Gökhan bu noktada Nakoulma'ya yetişti. Yerde kalan Nakoulma penaltı bekledi. Cüneyt Çakır devam dedi.
26
Fenerbahçe ceza sahasının hemen dışından ve kaleyi sol çapradan gören tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanacak. Diego ve Caner topun başında.
24
Kullanılan serbest vuruşta Servet topu tehlikeli bölgeye indirdi ama karar Servet'in topa yükselirken faul yaptığı yönünde.
23
Az önce Hasan Ali ile mücadelesinde yerde kalan Pedriel kendini yere bıraktı ve sağlık görevlilerinini yardımıyla dışarı çıktı. Pedriel oyuna döner dönmez ilk pozisyonda yine Hasan Ali ile mücadelesinde yerde kaldı. Karar bu kez faul.
20
Hasan Ali ve Pedriel arasındaki mücadelede Mersinli oyuncular faul bekeldi ama karara devam.
16
Mehmet'in önemli bir şeyi yok ve oyuna devam ediyor
16
Mehmet Topal yerde ve oyun durdu.
13
Sağ kanada derinlemesine giden topa koşan Sow, çaprazdan vuruşunu yaptı ama top kaleye uzak noktadan dışarı gitti.
8
Fenerbahçe sağ kanattan Caner Erkin ile serbest vuruş kullandı ama Caner şutu esnasında barajda duran Alves, Oktay Delibalta'ya faul yaptı.
5
Gökhan Gönül
4
Alves'in setirdiği topa Pedriel ve Volkan koştu. Ama Mersin pozisyon bulamadı bu atakta.
3
İlk tehlike Nakoulma'dan - Sol kanattan ceza sahasına sokulan Nakoulma, bir bilek hareketiyle sıyrılığ kalaye şutunu çekti ama savunma araya grdi ve köşe vuruşu kararı.
MAÇ ÖNCESİ
Maç başladı
MAÇ ÖNCESİ
Mersin İdmanyurdu'nun ilk 11'i: Muammer, Serkan, Servet, Mitrovic, Vederson, Murat, Khalili, Oktay, Pedriel, Nakoulma, Welliton.
MAÇ ÖNCESİ
Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Hasan Ali, Mehmet Topal, Meireles, Diego, Kuyt, Caner, Sow.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Oktay Delibalta Mehmet Topuz Caner Erkin Fenerbahçe Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title