Haberler

Maviye Sürgün bu akşam neden yok? Maviye Sürgün bitti mi? Maviye Sürgün var mı, yok mu?

Güncelleme:

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi 'Maviye Sürgün' bu akşam ekranlarda neden yok merak konusu oldu. Dizi hakkında yapılan açıklamada, programın bu akşam yayınlanmayacağı bildirildi. İzleyiciler, konuyla ilgili detayları ve yeni bölüm tarihini merak ediyor.

Show Tv'nin yeni dizisi Maviye Sürgün farklı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Başrollerinde Damla Sönmez ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Maviye Sürgün yeni bölümleriyle adından söz ettiriyor. Maviye Sürgün her çarşamba seyircisiyle buluşuyor. Maviye Sürgün bu akşam yayında yer almamasının ardından neden yok sorusu gündeme geldi. Peki, Maviye Sürgün bu akşam neden yok? Maviye Sürgün bitti mi, final mi yaptı? Detaylar haberimizde...

MAVİYE SÜRGÜN KONUSU NE?

Uğradığı soruşturma sonrasında geçici süre açığa alınan başarılı SAT komandosu Ali (Caner Cindoruk), eşi Ayda'nın talihsiz ve ölümcül hastalık haberi ile çocuklarını ve eşini de yanına alarak; Çamlıkıyı'da butik otel işleten kayınpederi Salih'in (Hakan Salınmış) yanına taşınır. Taşınmadan kısa bir süre sonra Ayda'nın vefatı ile tüm aile derin bir yasa boğulur. Henüz acıları çok tazeyken bir gece denize açılan Ali, ufukta sürüklenen bir botu fark eder ve fırtınaya aldırmadan içindeki kadını kurtarır. Kurtardığı gizemli kadının adı Defne'dir (Damla Sönmez). Ali, yaşadığı kaza ile geçici hafıza kaybına uğrayan ve başına gelenleri hatırlamayan Defne'yi 'Tanrı Misafiri' olarak otele getirir. Parça parça hafızası yerine gelen Defne gerçek anlamda bir dolandırıcıdır. Geçmişinde bıraktığını sandığı Ozan (Serkan Altunorak) ile hiç beklenmedik bir şekilde bu kasabada burun buruna gelen Defne'nin kendi için bir çıkış¸ yolu aramaktan başka bir seçeneği yoktur.

MAVİYE SÜRGÜN OYUNCULARI KİMLER?

Show Tv'nin yeni dizisi Maviye Sürgün oyuncu kadrosunda, Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı, Gökşen Ateş ve Hakan Salınmış gibi ünlü isimler yer almaktadır.

MAVİYE SÜRGÜN BU AKŞAM NEDEN YOK?

Show Tv'nin yayın akışına göre Maviye Sürgün Çarşamba günü saat 21.30'da ekranlara geldi. Sevilen dizi Maviye Sürgün Çarşamba günleri saat 20.00'da yayınlanırken saat değişikliğine giderek 21.30'da yayınlanmaya başlanmıştır.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Maviye Sürgün Dizi Gündem Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title