Haberler

Kerem Alışık kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Kerem Alışık hangi şarkıyı söyledi?

Güncelleme:

Tv8 programı olan O Ses Türkiye'de her sene olduğu gibi yılbaşı özel program düzenlendi. Birçok sanatçının katılım sağladığı özel bölümde yer alan sanatçıların kim olduğu ise merak edildi. Merak edilen isimlerden bir tanesi de Kerem Alışık oldu. Peki, Kerem Alışık kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Kerem Alışık hangi şarkıyı söyledi?

O Ses Türkiye yılbaşı özel programı 31 Aralık akşamı izleyici ile buluşuyor. Seyircilerin her sene olduğu gibi ekranlara kilitlendiği programda yer alan ünlü isimler ise merak edildi. Yılbaşı özel bölümünde sahne alan Kerem Alışıkhakkında merak edilenler var. Seyirciler arama motorlarında Kerem Alışık kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Kerem Alışık hangi şarkıyı söyledi? sorularına yanıt aradı. İşte detaylar...

KEREM ALIŞIK KİMDİR?

İsmail Kerem Alışık (d. 5 Haziran 1960; İstanbul), Türk oyuncudur.

Sadri Alışık ve Çolpan İlhan'ın oğlu hatta Attila İlhan'ın yeğeni olan oyuncu günümüze kadar birçok televizyon dizisinde rol aldı. İlk sinema filmi deneyimini, yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını; gazeteci Savaş Ay'ın üstlendiği Dansöz ile yaşadı. 14. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nin Berna Laçin ile sunuculuğunu yaptı. Gençliğinde bir süre Anadolu Üsküdar futbol takımında oynamıştır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

O Ses Türkiye Kerem Alışık Yılbaşı Aralık Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title