Haberler

Karadayı 103.Yeni Bölüm, Kara Ailesinin Belalısı Bulundu

Güncelleme:

Karadayı 103.yeni bölüm. Karadayı son bölümde Mahir Kara, Kara ailesinin hayatlarını karartan Beyefendinin ismini ilk kez duymuştur. Mahir Kara, bu önemli bilgiyi teyit ettirmek için Turgut'tan yardım ister.

Karadayı 103.bölümde fırtınalar kopuyor. Karadayı dizisinin 23 Mart Pazartesi yayınlanan yeni bölümünde izleyicileri heyecanlandıran çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Mahir Kara, Beyefendinin, sevdiği kadının babası Mehmet Saim Bey olduğu bilgisine ulaşır. Mahir Kara hayatını karartan ismin Mehmet Saim Bey olduğunu duyduktan sonra soluğu Turgut'un yanında alır. Karadayı yeni bölümden detaylar..

Karadayı yeni bölümde Mahir, kendisine ve sevdiklerine çok çektiren Turgut'tan bu defa yardım ister. Turgut'a Beyefendi'nin kim olduğunu soran Mahir Kara, babasının hapislere düşmesine neden olan ve ailesine dayanılmaz acılar çektiren adamın Mehmet Saim olduğundan artık emin olur.

MEHMET SAİM KIZINI MAHİR KARA'DAN KOPARIYOR

Karadayı 103.bölümde Mahir Kara Beyefendinin izini sürerken, Mehmet Saim Bey'de boş durmuyor. Feride'yi Mahir Kara'dan kurtarmanın tek yolunun onu evlendirmek olduğunu düşünen Mehmet Saim alelacele kızını evlendirmeye çalışıyor. Feride ise bu işe karşı koymak istese de babası karşısında yetersiz kalmaktadır. Çünkü Mehmet Saim Bey hırslarının kurbanı olmuş çok güçlü bir adamdır ve kızını dinlemeye hiç niyeti yoktur.

FERİDE'NİN HAYATINI DEĞİŞTİREN HABER

Bebeğini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan Feride hastanede iyileşmeyi beklemektedir. Acilen muayeneye alınan Feride için doktorun önemli bir haberi vardır. Feride'nin hayatını değiştirecek kadar önemli olan bu haber nedir ?

Detaylar ve çok daha fazlası Karadayı 103.bölümde. Karadayı dizisinin son bölümü dizinin yapımcısı Ay Yapım tarafından izleyicilerle paylaşıldı. Dizinin son bölümünü resmi Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

KARADAYI SON BÖLÜM (RESMİ YOUTUBE KANALI)

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Mahir Kara Karadayı 23 Mart Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title