Haberler

Kalbimdeki Deniz 8. bölüm Deniz'le Ece'nin arası düzeliyor

Güncelleme:

Kalbimdeki Deniz 8. bölümde Deniz'le Ece'nin arası düzeliyor. Kalbimdeki Deniz 8. bölümde neler olacak sorusunun cevabı haberimizde. Kalbimdeki Deniz 8. bölümüyle bu akşam Fox TV'de olacak.

Kalbimdeki Deniz 8. bölümde Deniz'le Ece'nin arası düzeliyor. Kalbimdeki Deniz 8. bölüm bu akşam Fox TV ekranlarında olacak. Kalbimdeki Deniz 8. bölümde neler olacak sorusunun cevabı haberimizde. Başrollerini Özge Özberk ve Kutsi'nin oynadığı Kalbimdeki Deniz'de bu akşam Deniz'in nezarette bir gece kalması Ece'nin hoyrat yapısında kırılmaya neden olur; annesiyle ve Mustafa'yla yakınlaşır. Ancak okula gittiği arabanın çizilmesiyle tetiklenen olaylar, onu çok üzen sonuçlara yol açar. Mirat'ın gözüne girmek ve hakkındaki yargıları kırmak isteyen Fikriye, taktik değiştirerek Deniz'e bir iyilikte bulunur. Hülya ise Şebnem'e hiç ummayacağı bir kazık atar. Geride bıraktığı ailesini özleyen ve suçluluk hisseden Alihan ise Deniz'le iletişim kurmayı dener. Ece'yle arasının açılmasına üzülen Hülya, Mirat ve Diyar hakkındaki gerçeği öğrenirken; Mirat'ı deli gibi kıskanan Fikriye, Deniz'i bir tuzağa düşürür. Kalbimdeki Deniz 8. bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak.

KALBİMDEKİ DENİZ 7. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kalbimdeki Deniz 8. bölümüyle ekranlara geliyor. Deniz ve Mirat Fikriye'nin fitnenin kaynağı olduğunu öğrenir. Buna karşın Deniz'in gösterdiği tutum Fikriye'yi ezerken, Mirat'la da sarsıcı bir hesaplaşma yaşar. Buna tanık olan Figen şok olur. Diyar işin ucu kendine dokunacakken, kıl payı kurtulur. Deniz'e olan önyargısı kırılır ve vicdan azabı duyar. Ece'nin ise Mustafa ve Mirat'la arasındaki buzlar çözülmeye başlar. Deniz'e iyice hınçlanan Hülya onu sarsacak bir tuzak hazırlarken, gerçeklerin ortaya çıkması tehlikesiyle karşı karşıya kalan Şebnem'i de oyuna getirir. Deniz'le ilgili düşüncelerinde sabit olan Fikriye ise ona ve Mirat'a karşı taktik değiştirir. Her şey yoluna giriyor derken, Deniz'in başına gelen hiç beklenmedik bir olay, herkesi şok eder.

KALBİMDEKİ DENİZ'İN HİKAYESİ

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz ile ona gerçek aşkı tattıracak ve hayat arkadaşı olacak Mirat'ın yolları büyük bir sürprizle kesişir. "Bazen hayat seni en değerli incisini sunmak için okyanusun en dibine çeker."


Kaynak: Haberler.com / Gündem

Özge Özberk Kutsi Fox Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title