Haberler

İmkansız dizisi konusu ne? İmkansız oyuncuları kimler? İmkansız ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme:

Bilim kurgu türünde olacak dizi 2017 yılında Güney Kore'de yayınlanan ve izlenme rekorları kısan Oasis'ten uyarlama olacak. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un başrollerinde oynacağı İmkansız dizisi hakkında araştırmalar merak konusu oldu. Peki, İmkansız dizisi konusu ne? İmkansız oyuncuları kimler? İmkansız ne zaman yayınlanacak?

Merakla beklenilen İmkansız dizisinin cast çalışmaları devam etmektedir. Sadece başrol oyuncuları belli olan İmkansız dizinin kadın başrol oyuncusu Hazal Kaya olurken, erkek başrol oyuncusu ise Buğra Gülsoy olmuştur. Bilim kurgu türünde olacak dizi 2017 yılında Güney Kore'de yayınlanan ve izlenme rekorları kısan Oasis'ten uyarlama olacak. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un başrollerinde oynacağı İmkansız dizisi hakkında araştırmalar merak konusu oldu. Peki, İmkansız dizisi konusu ne? İmkansız oyuncuları kimler? İmkansız ne zaman yayınlanacak? İmkansız dizisi konusu ne? İmkansız oyuncuları kimler? İmkansız ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar haberimizde...

İMKANSIZ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Bilim kurgu türünde olacak dizi 2017 yılında Güney Kore'de yayınlanan ve izlenme rekorları kısan Oasis'ten uyalama olacak. Dizinin konusu ise şöyle özetlenebilir: Bir yandan eşinin ölümcül hastalığı ile mücadele ederken diğer yandan yoksulluk ve kaosa mahkum edilmiş insanlar ile ilgilenen bir adama, yakın bir arkadaşından teklif gelir. Başta teklifi ilk reddetse de içeriğini görünce kabul etmesi gerektiğini düşünür. Hazırlıklara başlayan adam bir gurup mühendis ve botanikçi ile birlikte uzaya doğru hareket eder. Marsa ulaşan adam bu sırada arkadaşının kayıp olduğunu öğrenecektir. Esrarengiz ölümler tuhaf olaylar ile karşı karşıya kalan adam arkadaşını aramaya başlar ve olaylar gelişir.

İMKANSIZ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Merakla beklenilen İmkansız dizisinin cast çalışmaları devam etmektedir. Sadece başrol oyuncuları belli olan İmkansız dizinin kadın başrol oyuncusu Hazal Kaya olurken, erkek başrol oyuncusu ise Buğra Gülsoy olmuştur. Bizde sizler için İmkansız dizisinin başrol oyuncularını yakından tanıtacağız ve dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olduğu zaman bunu sizlerle paylaşacağız.

İMKANSIZ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizinin çekimlerinin İstanbul'da ve İzmit'te yapılması planlanıyor.

İMKANSIZ DİZİSİ YAPIMCISI VE YÖNETMENİ KİMDİR?

İmkansız dizisinin yapımcılığını Med yapım üstleniyor, yönetmen koltuğunda ise Arda Sarıgün oturacak.

İMKANSIZ DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Cast çalışmaları devam eden dizinin sadece başrolleri belli oldu. Ama bu bile dizi severleri heyecanlandırmaya yetti. Çünkü başrolde Kuzey Güney dizisinin başrollerinden Buğra Gülsoy ve Hazal Kaya var. Bu ikilinin olduğu bir dizinin tutmama ihtimaline seyirciler pek ihtimal vermiyorlar. Dizi FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Buğra Gülsoy Hazal Kaya Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title