Haberler

Hüseyin Uzunlar kimdir? Süleymanpaşa Belediyesi'nin yeni belediye başkanı Hüseyin Uzunlar kim? Hüseyin Uzunlar hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Hüseyin Uzunlar kimdir? Sorusu, son günlerde gündemde yer alan sorular arasında bulunuyor. Bu haberimiz içerisinde hakkında birçok detay merak edilen Hüseyin Uzunlar kimdir? Ve Hüseyin Uzunlar kaç yaşında, ne iş yapıyor? Sorularını yanıtladık. Hüseyin Uzunlar, 01.01.1963 tarihinde Tekirdağ/ Kumbağ'da doğdu. Uzunlar, Endüstri Meslek Lisesinden mezun oldu. Siyasete 1994 yılında Kumbağ Belde Belediyesi Meclis Üyesi seçilerek başladı 2009 yılına kadar meclis üyeliği yaptı.

Hüseyin Uzunlar kimdir? Sorusu, son günlerde gündemde yer alan sorular arasında bulunuyor ve internet üzerinde sık sık araştırılıyor. Bu haberimiz içerisinde hakkında birçok detay merak edilen Hüseyin Uzunlar kimdir? Ve Hüseyin Uzunlar kaç yaşında, ne iş yapıyor? Sorularını yanıtladık. Peki, Hüseyin Uzunlar kimdir? Hüseyin Uzunlar kaç yaşında, ne iş yapıyor? Hüseyin Uzunlar hayatı ve biyografisi!

HÜSEYİN UZUNLAR KİMDİR?

Hüseyin Uzunlar, 01.01.1963 tarihinde Tekirdağ/ Kumbağ'da dünyaya geldi. Uzunlar, Endüstri Meslek Lisesinden 1980 yılında mezun oldu. 1986 ve 2009 yılları arasında esnaflık yaptı. Siyasete 1994 yılında Kumbağ Belde Belediyesi Meclis Üyesi seçilerek başladı 2009 yılına kadar meclis üyeliği yaptı. Daha sonra 2009 yılında Kumbağ Belde Belediye Başkanlığına seçildi. 2014 yılında 6360 Sayılı kanuna göre belde belediyelerinin kapatılmasıyla görevini tamamladı

2014 – 2016 Yıllarında AK PARTİ Süleymanpaşa İlçe Başkan Yardımcılığı 2016 –2019 Yıllarında da AK PARTİ Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı yaptı. 2019 yılında Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi seçildi ve Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Tekirdağ Kumbağ Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title