Haberler

Harry Potter hangi sinemalarda yayınlanacak? Harry Potter hangi sinemalarda yayına giriyor?

Efsanevi fantastik film serisi Harry Potter'ın sinemalarda yer alacağına dair iddiaların gündeme gelmesiyle birlikte Harry Potter hangi sinemalarda yayınlanacak? Sorusu araştırılıyor. Peki, Harry Potter hangi sinemalarda yayınlanacak? Harry Potter hangi sinemalarda yayına giriyor?

Harry Potter hangi sinemalarda yayınlanacak? Sorusu, Efsanevi fantastik film serisi Harry Potter'ın sinemalarda yer alması ile araştırılmaya başlanan konular arasında yerini aldı. Harry Potter yeniden ilk üç filmi ile sinemalarda izleyicisi ile buluşuyor. Harry Potter'ın ilk üç film serisi olan Harry Potter ve Felsefe Taşı, Harry Potter ve Sırlar Odası, Harry Potter ve Azkaban Tutsağı yeniden vizyona giriyor. Peki, Harry Potter hangi sinemalarda yayınlanacak? Harry Potter hangi sinemalarda yayına giriyor?

HARRY POTTER HANGİ SİNEMALARDA YAYINLANACAK?

Harry Potter serisinin 4,5 ve 6. filmi 13 Ekim tarihinden itibaren sadece Paribu Cineverse sinema salonlarında yayınlanacak. Bu kapsamda filmi izlemek isteyen izleyiciler Paribu Cineverse sinema salonlarında filmi izleyebilirler. İşte Türkiye'de yer almakta olan Paribu Cineverse sinema salonlarından bazıları;

Paribu Cineverse Acarkent Coliseum - (İstanbul Anadolu)

Paribu Cineverse Akasya - (İstanbul Anadolu)

Paribu Cineverse Anatolium Marmara - (İstanbul Anadolu)

Paribu Cineverse İstinyePark - (İstanbul Avrupa)

Paribu Cineverse Zorlu Center - (İstanbul Avrupa)

Paribu Cineverse Kanyon - (İstanbul Avrupa)

Paribu Cineverse Atakule - (Ankara)

Paribu Cineverse ANKAmall - (Ankara)

Paribu Cineverse Cepa - (Ankara)

Paribu Cineverse Optimum - (İzmir)

Paribu Cineverse Karşıyaka Hilltown - (İzmir)

Paribu Cineverse Bursa Marka - (Bursa)

Türkiye genelinde yer almakta olan Paribu Cineverse sinemalarının tamamına göz atmak için buraya tıklayarak Harry Potter serisinin yayınlanmakta olduğu Paribu Cineverse sinemalarına ulaşabilirsiniz.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Gündem Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title