Haberler

Günay Restaurant'ın eski sahibi Günay Tuncel kimdir, kaç yaşındaydı?

Günay Restaurant'ın eski sahibi olan Günay Tuncel, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bu haber ile birlikte Günay Tuncel ismi en çok merak edilenler arasında yer aldı ve Günay Tuncel kimdir, kaç yaşındaydı, ne iş yapardı sorulmaya başlandı. İşte Günay Tuncel hakkında merak edilenler...

Bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Günay Tuncel, 24 Temmuz Çarşamba günü hayatını kaybetti. Birçok ismin şöhret olmasını sağlayan Günay Tuncel, internette aranmaya ve sorgulanmaya başlandı. Peki Günay Tuncel kimdir, kaç yaşındaydı, ne iş yapardı?

GÜNAY TUNCEL KİMDİR?

Günay Tuncel, 1940 yılında İstanbul'da varlıklı bir ailede doğmuştur. Liseyi bitirdikten sonra Üniversiteyi okumadı. 19 yaşından itibaren 9 yıl playboy hayatı yaşadı.

Tiyatrocu Zerrin Sümer ile evlenince, çalışmaya karar verdi ve ilk kez As Kulüp'te müdür olarak işe başladı. Bir sene orada çalıştıktan sonra Süzer Plaza Otel'in olduğu yerde 'Lalezar' adlı restoranda müdür olarak çalıştı. Burada; Emel Sayın, Öztürk Serengil ve Ajda Pekkan, haftanın yedi günü sahneye çıkardı.

1980 yılında Egemen Bostancı ile ortak bir yer açmaya karar vererek Harbiye'de "Günay Restaurant" adı ile mekanı açtı. Açılıştan itibaren Leman Sam ile 11 yıl çalıştı. Sevgili oldular bu süre içerisinde.

Günay Tuncel, 2009 yılında Şişli'deki Günay Restorant'ı yaklaşık 650 bin TL'ye devretti ve Kuruçeşme'debalıkçı restoranı açtı. Fakat işler umduğu gibi gitmedi ve iş hayatını noktaladı.

Günay Tuncel, 24 Temmuz Çarşamba günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Evlilikleri:

1.eşi : Tiyatrocu Zerrin Sümer ile evlendi. Boşandı. Büke (d.1978) adında bir oğlu vardır.

2.eşi : 1980 yılından beri Leman Sam ile evlenmedi ama 11 yıl birlikte yaşadı. 1991 yılında ayrıldılar.

3.eşi : 1997 yılında Fatma Sevil Özdikmen ile evlendi. 29 Mart 2002 Tarihinde 5 yıllık eşi Fatma Sevil'den boşandı.

4.eşi : 2 Haziran 2002 tarihinde Ahu Erbaydar (d. 20 Temmuz 1978) ile evlendi. 12 Ocak 2004 tarihinde Ahucan adında kızı ve Günay Can (d.2007) adında oğlu oldu. 2009 yılında boşandılar.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Zerrin Sümer İstanbul Gündem Güncel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title