Haberler

Gülşen kimdir? Gülşen kaç yaşında ve nerelidir? Gülşen evli mi?

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Gülşen, pop müzik denince akıllara gelen ilk isimlerden biridir. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Gülşen'in her konserine binlerce dinleyici gidiyor. Şarkıları ile müzik piyasasından düşmemesiyle beraber güzelliği ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Sahne adı Gülşen olarak bilinen, Gülşen Bayraktar kimdir? Gülşen evli mi? Ve Gülşen kaç yaşında? Soruları herkes tarafından merak ediliyor.

Pop dünyasında güçlü sesi ve şarkıları ile adından söz ettiren Gülşen, uzun yıllardır pop müzik denince akıllara gelen ilk isimlerden birisi olmayı başarmıştır. Her yaştan hayranı kitlesi olan Gülşen'in şarkıları yaz dönemlerinde her yerde kulağımıza gelmektedir. Yeni çıkardığı her şarkı ile gündem olan Gülşen, kendinden başarı ile söz ettirmeyi uzun yıllardır müzik piyasasında kalmasıyla kanıtlayan ünlü şarkıcı Gülşen kimdir? Gülşen kaç yaşında ve nereli?

GÜLŞEN KİMDİR?

Sahne adı Gülşen olarak anılan Gülşen Bayraktar, 29 Mayıs 1976 yılında İstanbul, Çapa'da dünyaya gelmiştir. Aslen Ordulu olan şarkıcı, Arslan Bayraktar ve Nimet Bayraktar'ın 3 çocuğundan sonuncu olanıdır. Babası makine mühendisliği mesleği yaparken annesi Nimet Bayraktar ise ev hanımı. 46 yaşında olan şarkıcı 1.60 boyunda 49 kilodur. Liseyi Şehremini Anadolu Lisesi'nde okuyan Gülşen, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde konservatuar okurkan bir yandan da çalıştığı için eğitimini tamamlayamamıştır. Ataköy'de bir barda sahnedeyken albüm yapımcısı Serap Turgay tarafından beğenilerek eşi Özkan Turgay ile tanıştırıldı ve albüm teklifi aldı. Raks Müzik ile anlaşma yaptı. 1996 yılında çıkan ilk albümü "Be Adam" ile tanınmaya başlamışken evliliğini gündemine aldığı için müzik hayatını aksattı. 2004 yılında "Of Of" adlı dördüncü albümü ile büyük çıkış yapan şarkıcı, "Of Of" adlı şarkısıyla Altın Kelebek ve Kral TV Video Müzik ödülü kazandı. MÜ-YAP sertifikalı Yurtta Aşk Cihanda Aşk (2006) albümünden sonra satış başarılarını sürdürerek Beni Durdursan mı? (2013) albümüyle Türkiye'de yılın en çok satanı oldu, bunu yılın en çok satan ikinci albümü olan Bangır Bangır (2015) takip etti. Sosyal sorumluluk projesi olarak UNICEF'in Stars of İstanbul eğitim projesi için 2011 yılında "En Parlak Yıldız" adında şarkı yazarak seslendirdi. Sesiyle başarı sağlamasının yanında söz yazarlığı ile de dikkatleri üzerine çekmektedir. Son 3 şarkısının yapımcısı olan aranjör Ozan Çolakoğlu ile 2016 yılında dünya evine girdi ve Azur Benan adında oğlu oldu. Azur Benan, Ocak 2017 tarihinde Şişli'de doğdu.

GÜLŞEN ALBÜMLERİ

Be Adam (1996)

Erkeksen (1999)

Şimdi (2001)

Of... Of... (2004)

Yurtta Aşk Cihanda Aşk (2006)

Ama Bir Farkla (2007)

Önsöz (2009)

Beni Durdursan mı? (2013)

Bangır Bangır (2015)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gülşen Gündem Magazin Haberler

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

İstanbul Havalimanı'nda alarm! 600 metrede uçan dronu son anda fark ettiler

İstanbul Havalimanı'nda alarm! 600 metrede uçan dronu son anda fark ettiler

Bakmadan Geçme

YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title